Yılın aşkında ilginç tesadüf!

Ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu'nun geçtiğimiz haftalarda spor hocası Umut Duygu ile ilişki yaşadığı ortaya çıkmıştı. Terzioğlu 40. yaş gününü kişisel sosyal medya hesabı üzerinden kutladı. Burçin Terzioğlu ve Umut Duygu'nun babasının da 10 Mart doğumlu olduğu ortaya çıktı.

Burçin Terzioğlu bir süredir spor hocası Umut Duygu ile aşk yaşıyor. Çiftin ilişkileri birlikte çıktıkları Fİlipinler tatilinde paylaştıkları fotoğraflarla ortaya çıkmıştı.

BURÇİN 40 OLDU...

BURÇİN 40 OLDU...

Burçin Terzioğlu dün 40 yaşına bastı. Ünlü oyuncu yeni yaşını Instagram sayfasında paylaştığı "Hoş geldin yeni yaşım!" notuyla kutladı.

36. YAŞ MESAJI

36. YAŞ MESAJI

Umut Duygu da dün 36. yaşını kutladı. Duygu, "Yeni yerler göreceğim, yeni insanlar tanıyacağım, kendime daha çok şey katacağım yeni bir yaş daha geldi" notu ile yeni yaşına merhaba dedi.

BABALAR DA AYNI GÜN DOĞDU!

Aynı gün doğan sevgililerin hayatlarındaki tek tesadüf bu değil. Burçin Terzioğlu ile Umut Duygu'nun babaları da 10 Mart doğumlu.

Yılın aşkında ilginç tesadüf! ile ilgili etiketler Burçin Terzioğlu Doğum günü Umut Duygu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.