Yılın aşk bombası... Serdar Bilgili ve Deniz Çakır birlikte mi?

Oyuncu Deniz Çakır ile Beşiktaş’ın eski başkanı Serdar Bilgili'nin yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. İkili bir araya geldikleri yemekte görüntü vermek istemedi.

Magazin kulislerinde yeni bir aşk dedikodusu dolaşıyor.

'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da rol alan Deniz Çakır ile Beşiktaş'ın eski başkanı Serdar Bilgili’nin birlikte olduğu iddia edildi.

Deniz Çakır önceki akşam Tepebaşı'ndaki Soho House'daydı. Daha sonra Serdar Bilgili de ona katıldı.

İddiaya göre; birlikte yemek yediler, eğlendiler. Serdar Bilgili çıkışta fotoğraflarının çekilmesini engelledi. İkilinin arasındaki yakınlık kulüpte eğlenen herkesin dikkatini çekti.

Bu buluşmanın ardından ise çiftin birkaç haftadır birlikte olduğu söylendi.

Serdar Bilgili ve Deniz Çakır'ın bu aşk iddiası için ilerleyen günlerde nasıl bir açıklama yapacağı merak konusu oldu...

uyuAyuA
Haber spikeri Nazlı Çelik ile Beşiktaş'ın eski başkanı Serdar Bilgili 14 Şubat 2015'te evlenmişti. Çift 6 ay sonra boşandı. Eylül 2016'da yeniden bir araya geldi. Sonra yine ayrıldılar.

DENİZ ÇAKIR KİMDİR?

Deniz Çakır, 31 Aralık 1982 tarihinde Ankara‘da doğdu. Aslen Trabzonlu olan güzel oyuncu, liseyi Ankara’da Ayrancı Süper Lisesi’nde okudu. Deniz Çakır, 31 Aralık 1982 tarihinde Ankara‘da doğdu. Aslen Trabzonlu olan güzel oyuncu, liseyi Ankara’da Ayrancı Süper Lisesi’nde okudu. Yüksek öğrenimini ise Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nde tamamladı. KKonservatuvar öğrencisi iken Ankara Radyosu‘nda, radyo tiyatrosu yaptı ve radyo reklamı seslendirdi. 2004 yılında okuldan mezun olunca İstanbul‘a taşındı. 2004 yılında Birol Güven yapımı, Hülya Avşar ve Cihan Ünal‘ın başrollerini paylaştıkları “Kadın İsterse” adlı dizide Deniz Çakır, Alev rolüyle ilk televizyon deneyimini yaşadı.

2006 yılında Reşat Nuri Güntekin‘in aynı adlı romanından günümüze uyarlanan ve Halil Ergün, Fahriye Evcen, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar, Tolga Karel, Gökçe Bahadır, Caner Kurtarangibi oyuncuların rol aldığı “Yaprak Dökümü” adlı dizisinin kadrosunda yer alan Deniz Çakır, Ferhunde karakteri hafızalara kazındı. 2013 yılı Ocak ayının ilk haftasında “Muhteşem Yüzyıl” dizisine katılarak Şah Sultan karakterine hayat verdi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde bir mafya adamının eşi olarak izleyici karşısına çıkmaya devam eden Deniz Çakır, Bütün Kadınların Kafası Karışıktır isimli tiyatro oyunu aracılığıyla da tiyatroseverlerle buluşuyor.

Yılın aşk bombası... Serdar Bilgili ve Deniz Çakır birlikte mi? ile ilgili etiketler Serdar Bilgili Deniz Çakır Aşk fotoğraf
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.