Yıldönümü yemeğinde hayatının şokunu yaşadı! Sahra Işık ile İdris Aybirdi boşanıyor

Daha önce iki kez katıldığı Survivor yarışmasıyla adını duyuran Sahra Işık ve iş insanı İdris Aybirdi'den kötü haber geldi. 2019 yılında nikah masasına oturan çift boşanma kararı aldı. Işık, boşanma kararını evlilik yıldönümlerini kutlamak için çıktıkları romantik yemek sırasında Aybirdi'ye söyledi. İş insanı büyük bir şok yaşadı. İşte detaylar...

2014 ve 2018 yılında katıldığı Survivor yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran Sahra Işık, Survivor'ın 2018 Kıbrıs finalinde sevgilisi İdris Aybirdi'den evlilik teklifi almıştı. Işık, 2019 yılının eylül ayında da iş insanı İdris Aybirdi ile hayatını birleştirmişti. İkili 3 yıllık evliliklerinde sona geldi. 

BOŞANMA DAVASI AÇTIĞINI EVLİLİK YIL DÖNÜMLERİNDE AÇIKLADI

Hürriyet'ten Behlül Aydın'ın haberine göre; 3 yıl önce evlenen nikah masasına oturan çift, geçen ay üçüncü evlilik yıldönümlerini kutlamak için yemeğe çıktı. İdris Aybirdi, Ulus’taki bir mekâna götürdüğü eşi Sahra Işık ile romantik dakikalar yaşamayı bekliyordu ancak büyük bir şok yaşadı. Sahra Işık, Yemek sırasında eşine boşanma davası açtığını söyledi.

  Sahra Işık ve iş insanı İdris Aybirdi

Sahra Işık, 2013 yılında düzenlenen Best Model yarışmasında üçüncü olmuş ve ülkemizi Malezya'da temsil etmişti. 2 kez Survivor yarışmasında boy gösteren Sahra Işık değişimiyle sosyal medyada sık sık gündem oluyor. Sahra Işık geçirdiği estetik operasyonlarla adından söz ettiriyor.

 

Yıldönümü yemeğinde hayatının şokunu yaşadı! Sahra Işık ile İdris Aybirdi boşanıyor ile ilgili etiketler boşanma Survivor sahra ışık izzet aybirdi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.