Yıldızlar savaşı! Astrolog ablasına nefret kustu

Eşi Aşkın Sayarı tarafından şiddet gördüğünü ve aldatıldığını söyleyen ünlü Astrolog Nuray Sayarı, meslektaşı kardeşi Müzeyyen Uman tarafından tepkiyle karşılandı. Uman, ablası için "Gurursuz, terbiyesiz, haysiyetsiz, şerefsiz, karaktersiz" ifadelerini kullandı.

Astrolog Nuray Sayarı, geçtiğimiz günlerde Hayatta Her Şey Var programında yaptığı açıklamalarla eşi Aşkın Sayarı tarafından aldatıldığını hatta şiddete maruz kaldığını söylemiş, herkesin ağzı açık kalmıştı.

31 yıllık eşinin zina yaptığını söyleyen Nuray Sayarı, özel hayatına dair yaptığı açıklamalarla ailesinin tepkisini çekti.

Yıldızlar savaşı! Astrolog ablasına nefret kustu

"GURURSUZ, TERBİYESİZ, HAYSİYETSİZ, ŞEREFSİZ, KARAKTERSİZ"

 Nuray Sayarı'nın 'Astrolog Nunu' lakabıyla tanınan kız kardeşi Müzeyyen Uman, ablasına verdi veriştirdi.

Müzeyyen Uman şunları söyledi:

“Terbiyesiz şarlatan! Kalbini çamaşır suyuyla yıka! Ailemin adını desturla ağzına al! Şov yapma! Gurursuz, terbiyesiz, haysiyetsiz, şerefsiz, karaktersiz"

Yıldızlar savaşı! Astrolog ablasına nefret kustu ile ilgili etiketler Hayatta Her Şey Var Şiddet Aldatma astrolog nuray sayarı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.