Yıldız Tilbe'den sevenlerini endişelendiren haber! Apar topar ameliyata alındı

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda, koronavirüs aşısına ve PCR testine karşı olduğunu açıklayan 55 yaşındaki ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, daha sonra fikir değiştirerek iki hafta önce ilk doz aşısını olmuştu. Dün akşam ise Bülent Ersoy ve Mustafa Keser'in sunumuyla ekrana gelen 'Benzemez Kimse Bize' adlı programa konuk olan Yıldız Tilbe'den korkutan haber geldi.

Dün akşam Star Tv ekranlarında yayın hayatına başlayan, Bülent Ersoy ve Mustafa Keser'in sunduğu Benzemez Kimse Bize programına konuk olan Yıldız Tilbe'den flaş bir haber geldi. Programın ilk konuğu olan ve hareketleriyle çok konuşulan Tilbe, yaşadığı sağlık problemiyle sevenlerini korkuttu. Hastaneye yatan Tilbe'nin, bir operasyon geçirdiği öğrenildi.

Yıldız Tilbe'den sevenlerini endişelendiren haber! Apar topar ameliyata alındı

SAĞLIK DURUMU NASIL?

Snob Magazin'in haberine göre; 55 yaşındaki Yıldız Tilbe'nin kadınsal bir rahatsızlık nedeniyle bu sabah saatlerinde Ulus'taki özel bir hastanede operasyon geçirdiği öğrenildi. Yıldız Tilbe'nin genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

 

Yıldız Tilbe'den sevenlerini endişelendiren haber! Apar topar ameliyata alındı ile ilgili etiketler Yıldız Tilbe Operasyon Ameliyat
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.