Yıldız Tilbe'den Canan Karatay itirafı!

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, katıldığı 2. Sayfa programında diyetisyen Canan Karatay ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Tilbe, Karatay için "Allah Canan Karatay'ın yardımcısı olsun. Karşısında olanlara da akıl fikir diliyorum. Bana hep doğal şeyler söylüyor. Ekmek yemeyin diyor doğru söylüyor." dedi.

Önceki akşam obkjektiflere yakalanan Yıldız Tilbe, Kanal D'de yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına özel açıklamalarda bulundu. İşte şarkıcının açıklamaları:

'KARŞISINDA OLANLARA AKIL FİKİR DİLİYORUM'

"Allah Canan Karatay'ın yardımcısı olsun. Karşısında olanlara da akıl fikir diliyorum. Bana hep doğal şeyler söylüyor. Ekmek yemeyin diyor doğru söylüyor. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.

Yıldız Tilbe'den Canan Karatay itirafı!

GERÇEKTEN YAZIKLAR OLSUN

Ekmek karton gibi. Eskiden bir hafta kalırdı bir şey olmazdı, kızartırdık yerdik. Şimdi sebze de her şey de çok kötü. Gerçekten yazıklar olsun başka bir şey demeyeceğim. Kelle paça tüketin, kelle paça çok güzel."

 

Yıldız Tilbe'den Canan Karatay itirafı! ile ilgili etiketler 2. Sayfa Canan Karatay Yıldız Tilbe
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.