Yıldız Tilbe şarkı söylerken durdu ve makas istedi

İzmir'de sahneye çıkan Yıldız Tilbe, üstüne dar gelen sahne kostümünün omuz bölümlerini eline makası alıp hayranlarının karşısında kesti. Birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Tilbe, hayranlarından büyük alkış aldı.

Sanatçı Yıldız Tilbe, kış sezonunun ilk konserini Kaya İzmir Thermal'de verdi. Alkışlar arasında sahneye çıkan Tilbe, yaklaşık bin 200 hayranının önünde üzerine dar gelen elbisesinin omuz bölümlerini makasla kesti. Ardından birbirinden güzel şarkılarını seslendiren, sahnede yaklaşık 3 saat kaldı.

Yıldız Tilbe, "Bu gece formumdayım. Sahneden inmek gibi bir niyetim yok. Repertuarın dışına çıkıp içimden geçen tüm şarkıları söyleyeceğim. Hadi beraber hüzünlenip beraber oynayalım" dedi.

Eski ve yeni albümünden şarkılar seslendiren Tilbe, yaptığı ilginç danslarla büyük alkış aldı. Şarkılarını hayranları ile beraber söyleyen şarkıcı, unutulmaz bir gece yaşattı.

Yıldız Tilbe şarkı söylerken durdu ve makas istedi ile ilgili etiketler Yıldız Tilbe İzmir sahne elbise kesti makas
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.