Yıldız Tilbe: Sanki Vatikan cami oldu

Sanatçı Yıldız Tilbe milyonlar gibi Ayasofya'nın yeniden cami statüsüne dönmesine sevinenler arasındaydı. Sevincini sosyal medya hesabından paylaşan Tilbe, tepki gösterenlere ise ''Sanki Vatikan cami oldu'' diye cevap verdi.

Yıldız Tilbe sosyal medya hesabından Ayasofya ile ilgili kararı sevinçle karşıladığını belirten paylaşımlar yaptı. Tilbe, bazı takipçilerinin eleştirilerini ise kendine has üslubuyla yanıtladı.

İşte Tilbe'nin Ayasofya paylaşımları;

''FatihSultanMehmetin bıraktığı şahsi vakıf mirası tekrar sahibine kavuştu , mal sahibine döndü , hak yerini buldu , orası Osmanlının veya ,başka hiçbir kurum yada kişinin değil,Fatihindi.Sevindim Valla

AyasofyaBizansta iken , Allahın evi olan ibadethane idi . Bizans yıkılınca Fatih orayı yine Allahın evi olan ibadethane olarak devam ettirdi , Ayasofya ibadethanedir her dinde , bizde Camiidir.

Sanki Vatikan Cami oldu, İstanbulda bütün dinlerin ibadethaneleri var Allaha şükür, müze de var, Devletin malı değil ki orası, herhangi bi ülkenin de değil. Fatih Sultanın.

Ayasofya kiliseyken güzeldi , camiiyken güzeldi, müzeyken de güzeldi . bundan sonra tekrar cami olarak güzel devam etmesini diliyorum . Hayırlı olsun , her döneminde olduğu gibi. Kötü bi yere döndürülmedi ki Ayasofya ,Allahın evine çevirildi.''

HAKARET EDENLERE CEVAP VERDİ

Açıklamaları nedeniyle kendisine hakaret edenlere ise Tilbe ''Bu geceki hakaretleri,edenlere iade etmiyorum, taşıyamazlar, yokluğa teslim ediyorum, üzülmeden'' şeklinde yanıt verdi.

Gazeteci Yazar Ahmet Tezcan da Yıldız Tilbe'ye destek vererek şu paylaşımı yaptı;

Yıldız Tilbe: Sanki Vatikan cami oldu

Yıldız Tilbe: Sanki Vatikan cami oldu ile ilgili etiketler Yıldız Tilbe Ayasofya Ayasofya Camii
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.