Yıldız Tilbe maske kuralını hiçe saydı!

Nişantaşı’nda alışveriş yaparken görüntülenen Türk müziğinin güçlü seslerinden Yıldız Tilbe, maske kuralını hiçe saydı. Hayranlarıyla yanak yanağa fotoğraf çektiren Tilbe’nin o anları kameralara yansıdı.

Son zamanlarda şarkıcıların konserlerinden çok sahnede giydikleri kostümlere göndermede bulunan Yıldız Tilbe, hayranlarının fotoğraf çektirme isteğine kayıtsız kalamadı.

Nişantaşı’nda pazardan alışveriş yaparken görüntülenen Tilbe, onların şarkılarını sevdiğini ve ne giydiklerinin kendisini asla ilgilendirmediğini ve tamamen kendisine odaklandığını söyleyerek, “Kendime bakmak daha kolay ve daha güzel.” ifadelerine yer verdi.

Yıldız Tilbe maske kuralını hiçe saydı!

Kesinlikle sabit bir modacısı olmadığına da değinen Tilbe, uygun fiyata bulacağı kıyafetler olduğunda pazardan bile olsa elbise alabileceğini belirterek, “Yeter ki uysun bana, sahnede giyebileyim.” dedi.

Yıldız Tilbe maske kuralını hiçe saydı! ile ilgili etiketler Yıldız Tilbe Pazar alışveriş Nişantaşı maske
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.