Yıldız Tilbe kendini şarkıya kaptırdı, yandı tutuştu!

Şarkıcı Yıldız Tilbe, Serdar Ortaç ile seslendirdiği Havalı Yarim parçasının klip çekiminde büyük bir set kazası yaşadı.

Serdar Ortaç ile Yıldız TilbeHavalı Yarim’ klibi için geçtiğimiz günlerde bir araya gelmişti. Ortaç'ın yeni albümü için Tilbe'den aldığı parçanın klibinde eğlenceli ve neşeli anlar yaşanmış, çekimler magazin programlarına da konu olmuştu. HaberTam’ın haberine göre; Klip çekiminden bir gün önce 8 saat kuaförde kalan ve saçlarına kaynak yaptıran Tilbe, hararetli bir şekilde şarkısını söylerken birden masada duran şamdanı gözden kaçırdı.

Saçları aniden alevlere teslim olan ünlü şarkıcının yardımına derhal setteki kuaförü koştu. Büyük korku yaşayan Tilbe'nin kaynağının bir kısmı ile orijinal saçlarından bir bölümünün yandığı öğrenildi. Kaza sonrası çekimlere bir süre ara verildi ve daha sonra klip tamamlandı.

Yıldız Tilbe kendini şarkıya kaptırdı, yandı tutuştu! ile ilgili etiketler Serdar Ortaç Yıldız Tilbe Saç kaynak yandı tutuştu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.