Yıldız Tilbe kedisinin tüylerine kına yaktı, sosyal medya ayağa kalktı

Sokak köpekleri hakkında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki çeken şarkıcı Yıldız Tilbe, kedisi Pamuk'un tüylerine kına yaktı. Kedisinin kınalı halini Twitter hesabından paylaşan Tilbe paylaşımına ''Şimdi bunun saçı tam benim istediğim renk olacak, pis'' notunu düştü. Ünlü şarkıcı bu hareketiyle de yine hayvanseverlerin tepkisini topladı. Gelen eleştirilerin ardından Yıldız Tilbe 'Psikolojik sorunlarım yok Allah'a şükür'' açıklamasında bulundu.

12 Mart'ta Twitter hesabından ‘Saldıran köpek gruplarına bulundukları bölgenin halkı zehirli et versin, hepsi gebersin, insan parçalamak nedir ya’ şeklinde paylaşımda bulunduğu için tepkilerin hedefi olan ve hakkında suç duyurusunda bulunulan Yıldız Tilbe, yine tepki çeken bir paylaşıma imza attı.

Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla saçlarına kına yaktığını duyuran şarkıcı kedisi Pamuk'un da tüylerine kına yaktı. 55 yaşındaki şarkıcının bu paylaşımı büyük tepki gördü.

ÖNCE KENDİ SAÇLARINA SONRA DA KEDİSİNİN TÜYLERİNE KINA YAKTI

Sosyal medya hesabından önce ''Saçımı kınaladım. İstediğim renk olmayacak fakat olsun'' şeklinde bir paylaşımda bulunan Yıldız Tilbe, daha sonra kedisi Pamuk'un da tüylerine kına yaktığını duyurdu: ''Şimdi bunun saçı tam benim istediğim renk olacak, pis.''

Yıldız Tilbe kedisinin tüylerine kına yaktı, sosyal medya ayağa kalktı
Yıldız Tilbe kedisinin tüylerine kına yaktı, sosyal medya ayağa kalktı - Resim : 2

Kedisinin tüylerine kına yaktığı anları takipçileriyle paylaşan Yıldız Tilbe'ye çok sayıda sosyal medya kullanıcısı ve hayvansever tepki gösterdi.

Yıldız Tilbe kedisinin tüylerine kına yaktı, sosyal medya ayağa kalktı - Resim : 3

Yıldız Tilbe kendisine gelen eleştirilere ise şu sözlerle yanıt verdi: ''Fikir ayrılığı olan yerde insanlar hakaret etmezler , ben öyle değil şöyle düşünüyorum derler💧herkesin fikri kendini bağlar💧ortak noktalarda aynı düşünülür veya düşünülmez💧küfür ve hakaretle değişse aynı anda küfreder dünyayı değiştirirdik. Psikolojik sorunlarım yok Allaha şükür💜sorunlarımın psikolojisi var farklı farklı 🧚‍♀️dışardan benim sanılıyo''

Yıldız Tilbe kedisinin tüylerine kına yaktı, sosyal medya ayağa kalktı - Resim : 4

 

 

Yıldız Tilbe kedisinin tüylerine kına yaktı, sosyal medya ayağa kalktı ile ilgili etiketler Yıldız Tilbe Sosyal Medya Twitter sokak köpekleri kına
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.