Yıldız Tilbe bu kez takipçilerinin gazabına uğradı! Aşı karşıtlığıyla bilinen şarkıcıya tepki yağdı!

Şarkıcı Yıldız Tilbe aşı karşıtı paylaşımlarına devam ediyor. Sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştığı mesajında, "Korumayan aşıyı niye olayım" diyen Tilbe'ye tepki yağdı.

Aşı karşıtı sanatçılardan olan Yıldız Tilbe sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda aşı vurulmak istemediğini belirtti. Esasen Tilbe bu tür paylaşımlarını uzun bir süredir yapıyordu. Ancak ilk kez takipçilerinin gazabına uğradı. Çok sayıda takipçi Tilbe'nin bu sözlerine tepki göstererek işin uzmanları tarafından incelenmesi gerekitğini söyledi.

YILDIZ TİLBE AŞI KARŞITLIĞINA DEVAM EDİYOR!

Korumayan bir aşıyı niye olayım? Kanıtlanmamış, üretenlerin bile sorumluluğunu almadığı, bir şey olursa sorumlu değiliz dediği bir aşıyı niye vurulayım? 4 aşı korumuyorsa 44 aşı mı vurulacak? Ne oluyoruz?

"ÖLÜRSEM ÖLÜRÜM, KALIRSAM YİNE ÖLECEĞİM BİR GÜN"

Ölürsem ölürüm, kalırsam yine öleceğim bir gün. Sanki ölümsüzlük aşısını bulmuşlar gibi davranıyorlar… Müjdee, kimse kalmayacak hiç kimsecik herkes naşşşti. "

Yıldız Tilbe bu kez takipçilerinin gazabına uğradı! Aşı karşıtlığıyla bilinen şarkıcıya tepki yağdı! ile ilgili etiketler Yıldız Tilbe aşı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.