Yıldız oyuncu havalimanında konuştu!

Beşiktaş'ın İspanyol yıldızı Alvaro Negredo'nun Birleşik Arap Emirlikleri'ne transfer olduğunu ilk olarak NTV Spor'un başarılı muhabiri Övünç Özdem duyurmuştu. Beşiktaş kulübü kısa süre sonra "yalanlama" yayınlasa da Özdem haklı çıktı.!.. İspanyol golcü Negredo, sağlık kontrolünden geçmek için Dubai'ye gitti. Havalimanında açıklamalar yapan Negredo "Ailemle burada mutluyduk ama futbol böyle bir şey" dedi.

İspanyol golcü sağlık kontrolünden geçmek için Dubai'ye gidiyor. Negredo'nun sağlık kontrolünün ardından Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al Nasr'a transfer olması bekleniyor...

"AILEMLE ÇOK MUTLUYDUK AMA..."

Negredo Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Tüm Beşiktaş taraftarlarına teşekkür ediyorum. Burada ailemle birlikte çok mutluyduk ama futbol böyle bir şey. Bir gün buradasınız, bir gün başka bir ülkedesiniz. Kulübün maaş konusunda ekonomik konuda yaşadığı karmaşık problemler oldu."

Atatürk Havaalanı'ndan saat 16.30'da uçağı kalkacak olan Negredo'nun saat 21.00'de Dubai'de olması bekleniyor...

Yıldız oyuncu havalimanında konuştu! ile ilgili etiketler Beşiktaş negredo al nasr
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.