Yıldız oyuncu Fenerbahçe'yi reddetti!

Forvet arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'nin, Michy Batshuayi'ye yaptığı 4 milyon Euro'luk teklif oyuncu tarafından reddedildi.

Sezona iddialı bir kadro kurarak girmek isteyen Fenerbahçe hakkında Fransa'dan sürpriz bir iddia geldi. France Football'ın haberine göre; Fenerbahçe, geçen sezonun başında geldiği Chelsea'de fazla şans bulamayan Belçikalı golcü Michy Batshuayi'ye cazip bir teklif yaptı.

Geçen sezonun Premier Lig şampiyonu Chelsea'de çok az şans bulmasına rağmen teklifler alan 23 yaşındaki forvet ile temasa geçen sarı lacivertlilerin yıllık 4 milyon euro önerdiği ifade edildi. Batshuayi'nin ise bu teklife olumsuz cevap verdiği, şu anda hedefleri arasında Türkiye'de forma giymek olmadığı kaydedildi.

Yıldız oyuncu Fenerbahçe'yi reddetti! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Chelsea Transfer michy batshuayi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.