Yıldız Kenter'in duygusal anları... Gözyaşlarını tutamadı!

Öğrencileri, bu özel günde Türk tiyatrosunun duayen ismi Yıldız Kenter'i unutmadı ve ziyaret etti. Efsane sanatçının ziyaretten dolayı çok mutlu olduğu görüldü.

Yıldız Kenter, Öğretmenler Günü’nde öğrencilerinin sürpriziyle duygusal anlar yaşadı.

Ziyarete gelemeyen Demet Akbağ ise usta oyuncuya, “Canım hocam, yanınızda olamadığım için çok üzgünüm. Ama bir toplantıya katılmak zorundayım” diye mesaj gönderdi.

5a191b410f2544178c8c5f7d

İstanbul Belediyesi Konservatuvarı’nda oyunculuk dersi veren Yıldız Kenter’i eski ve yeni öğrencileri dün Bebek’teki evinde ziyaret etti.

5a191a050f2544178c8c5f6b

Kenter’in evine gelen isimler arasında Erdal Özyağcılar, Filiz Kutlar, Erkan Can, Tilbe Saran, Bennu Yıldırımlar, Berna Laçin ve Nevzat Doğan da vardı.

5a191a020f2544178c8c5f65

89 yaşındaki Yıldız Kenter ziyaret sırasında duygusal anlar yaşadı...

bernalacin

İLK O KUTLAMIŞTI

Son dönemde İstanbullu Gelin dizisinde canlandırdığı Senem karakteriyle dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu Neslihan Yeldan, sosyal medya hesaplarını en aktif kullanan oyunculardan.

yildiz-kenter-ve-neslihan-yeldan

Neslihan Yeldan, Instagram hesabında öğretmenler gününe özel yaptığı son paylaşımında ise tiyatroya ilk başladığı yıllarda öğrencisi olduğu ve birçok röportajında kendisine hamuruna şekil veren kişi olduğunu belirttiği Yıldız Kenter’le çekildiği fotoğrafı “Sen olmasan eksik kalırdım efsanem benim. Öğretmenler Günü'n kutlu olsun Yıldız Kenter” notuyla ustasının öğretmenler gününü kutladı.

Yıldız Kenter'in duygusal anları... Gözyaşlarını tutamadı! ile ilgili etiketler Yıldız Kenter öğretmenler günü duygusal oyuncular
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.