Yıldız Holding'den zehir zemberek FETÖ açıklaması!

Yıldız Holding CFO'su Mustafa Tercan, Bloomberg HT'deki Finans Merkezi programında Gökhan Şen'in sorularını yanıtladı. Mustafa Tercan, Yıldız Holding'e atfedilen FETÖ haberine dair çok sert açıklamalar yaptı

Mustafa Tercan, Yıldız Holding markalarına dönük "FETÖ" operasyonu yapılacağına ilişkin bazı internet sitelerinde çıkan haberlere açıklık getirdi. Grupla ilgili yürütülen herhangi bir süreç olmadığını belirten Tercan konuya dair hukuki sürecin başlatıldığını söyledi.

Tercan konuya dair şu açıklamayı yaptı; "Haftasonu bir takım basın mecralarında haberler çıktı. Oda TV bunu maalesef grubumuzla ilişkilendirerek, Yıldız Holding'in adını ve Ülker markasının adını kullanmak sureti ile, bu çıkan bilgiler ve iddialar sanki bizim grubumuzla ilgiliymiş gibi haber yaptı. Bu karışıklık, bu kafa karışıklığı tamamen bununla alakalı. Ama bugün basına yansıyan hiçbir bilgi gerçeği yansıtmamaktadır, az önce söylediğim gibi hukuki süreci avukatlarımız başlattı."

Yıldız Holding CFO'su açıklamalarını şöyle sürdürdü;

"Şu anda grubumuzla ilgili hiçbir şirketimiz hakkında yürütülen hiçbir süreç yok. Hatta bu gazetede çıkan yazıyı okuduğumda ben de merak ettim, acaba Türkiye'de hangi şirket bu diye! Bizim grubumuzun bununla anılması çok üzücü, bizim markamız 1944'lü yıllara dayanan çok güçlü bir marka. Bizim gündemimiz çok yoğun gerek Türkiye'de gerek yurt dışında yatırımlar yapmaya devam ediyoruz.

Bu hafta "Mutlu et, mutlu ol" kampanyamız var. Bizim gündemimiz bu, bu hafta oyuncak toplayacağız Ankara'da çocuklara hediye edeceğiz tamamen bunlarla uğraşırken bu Oda TV'nin maalesef mesnetsiz haberi ile piyasalar biraz çalklandı ama bunun düzeleceğine inanıyorum."

Oda TV ve FETÖ medyası hedef gösterdi

Yıldız Holding'den zehir zemberek FETÖ açıklaması! ile ilgili etiketler OdaTV FETÖ Ülker
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.