Yıldız futbolcu Mikel'in babası kaçırıldı!

Nijerya Milli Takımı'nda forma giyen John Obi Mikel, Dünya Kupası'nda Arjantin'e karşı oynadıkları maçtan önce babasının kaçırıldığını söyledi

HaberTürk'ün Guardian'dan aldığı habere göre; Rusya'da düzenlenen FIFA 2018 Dünya Kupası'nda D Grubu'nda yer alan ancak 3 puanla turnuvaya veda eden Nijerya'da, kaptan Obi Mikel'in babasının kaçırıldığı öğrenildi.

Obi Mikel, Arjantin ile oynayacakları grubun son maçından 4 saat önce, babasının kaçırıldığını öğrendi. Nijerya kaptanı, babasının bir cenaze törenine katılmak için Nijerya'nın güney doğusuna gittiği sırada kaçırıldığını ancak takımın konsantrasyonunu bozmamak için olayı milli takımdan kimseyle paylaşmadığını ifade etti.

Obi Mikel "Babam onların elindeyken mücadele ettim. Pazartesi günü öğleden sonra serbest bırakıldı. Babamın kurtulması için emek veren Nijerya polisine teşekkür ederim" dedi.

John Obi Mikel'in babası, daha önce de 2011 yılında kaçırılmıştı.

Yıldız futbolcu Mikel'in babası kaçırıldı! ile ilgili etiketler John Obi Mikel Nijerya Dünya Kupası
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.