Yıldırımları çekerken UFO görüntüledi!

UFO'ların İstanbul semalarındaki mesaisi devam ederken, yeni bir görüntü, bu kez de Gaziosmanpaşa'dan geldi. 15 Ekim öğle saatlerinde, cep telefonu ile evinin penceresinden yağan yağmuru ve yıldırımları çekmeye çalışan Ayşegül Ergun adlı ev hanımı, şans eseri uçan bir cismi kaydetmeyi başardı.FO araştırma merkezinde görüntünün analiz edilmesi sonucu, uçan cismin bir uçan daire olduğu tespit edildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Gerçek olup olmadıkları tartışılan, halk arasında uçan daire olarak adlandırılan UFO'lar, İstanbul'da yeniden görüntülenmeye başladı.

Yıldırımları çekerken UFO görüntüledi!

EV HANIMI FARKIN DA OLMADAN UÇAN DAİRE ÇEKTİ

Gaziosmanpaşa'da oturan Ayşegül Argun adlı ev hanımı, 15 Ekim öğle saatlerinde, cep telefonu ile evinin penceresinden yağan yağmuru ve yıldırımları çekiyordu. Argun Hanım çektiği görüntüleri, önce sosyal medya hesabından bir bayan arkadaşı ile paylaştı. Ancak Ayşegül Argun görüntülerde önceleri olağan dışı bir nesne olduğunu fark etmedi. Daha sonra arkadaşının videoyu izleyip uçan cismi fark etmesi üzerine kendisine durumu bildirdi.

Yıldırımları çekerken UFO görüntüledi! - Resim : 2

Cep telefonu ile uçan daireyi çeken Ayşegül Argun


GÖRÜNTÜLERİ ORİON UFO ARAŞTIRMA MERKEZİ ANALİZ YAPTI

Bu durumu arkadaşı aracılığı ile fark eden Ayşegül Argun, görüntüdeki nesnenin ne olabileceğini anlamak adına, çekmiş olduğu video kaydını Orion UFO Araştırma Merkezi ile paylaştı. Orion UFO Araştırma Merkezi Başkanı Kuzey Atacan ile iletişime geçen Ayşegül Argun, önce dünya dışı varlıklar hakkında bilgilendirildikten sonra, görüntünün analizi için elindeki video kaydının bir kopyasını merkez yetkililerine teslim etti. Görüntüleri bir hafta kadar inceleyen görüntü analiz uzmanları, Ayşegül Argun'a kendilerine ulaştırılan video kaydı, üzerinde en ufak bir anomaliye veya montaja rastlamadıklarını bildirdiler.

Yıldırımları çekerken UFO görüntüledi! - Resim : 3

Orion UFO Araştırma Merkezi Başkanı Kuzey Atacan


"GÖRÜNTÜ KESİNLİKLE BİR UFO'YA AİT"

Kuzey Atacan ve Cem Çorapçı görüntülerin tamamen gerçek olduğunu ve böylesi amatör kamera çekimlerinde, bu tür uçan cisimlere çok sık rastladıklarını belirttiler. Amatör kamera çekimlerini daha sağlıklı ve güvenilir bulduklarını belirten uzmanlar, yıldırımın düşmesi anında, olay anından geçen cismin aşırı hızlı olduğunu, arkasında bir iz bıraktığını, ayrıca hiç ses çıkarmadığını, ilerlerken de kendi etrafında da bir takım burgusal manevralar yaptığını da tespit ettiler. Böylesi bir manevra ve hıza sahip bilinen bir drone ya da benzeri bir uçan aracın henüz olmadığını ve böylesi riskli bir havada askeri jetler haricinde, kimsenin kolay kolay uçmak istemeyeceğini de sözlerine eklediler.

Yıldırımları çekerken UFO görüntüledi! - Resim : 4

UFO Uzmanı Cem Çorapçı

Yıldırımları çekerken UFO görüntüledi! ile ilgili etiketler İstanbul UFO Ayşegül Argun kuzey atacan Cem Çorapçı Orion UFO Araştırma Merkezi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.