Yıldırım'ın katıldığı iftar üzerinden manipülasyon yaptılar!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım bu akşam Avcılar'da bir aileye iftarda konuk oldu. Yıldırım iftara dakikalar kala eve geldi. Sürpriz ziyaret üzerine aile şaşkınlık yaşarken Yıldırım yere oturup hane halkı ile birlikte orucunu açtı. Ancak Yıldırım'ın bu nezaketi üzerinden sosyal medyada "şov" diyerek manipülasyon başlattı.

İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım her akşam iftara İstanbul'un başka bir semtinde ya bir aileye ya da gruba sürpriz bir şekilde konuk oluyor. 

Bu akşam Yıldırım ve beraberindekiler dakikalar kala iftar için Avcılar'da bir evin kapısını çaldılar

Aile iftar sofrasını yere kurmuştu. Yıldırım'ı karşılarında gördüklerinde aile sofrayı masaya taşımak istedi. 

Ancak Binali Yıldırım madem yer sofrasında hazırlık yapılmış, tekrar değiştirilmesine gerek olmadığını söyleyerek yere oturdu. 

Ancak Yıldırım'ın nezaketen ve aileye bir zahmet vermemek için yere oturması televizyon sunucusu Çağlar Cilara tarafından manipülasyon için kullanıldı. İşte Cilara'nın o paylaşımı.

Oysa siyaset dünyasındaki herkes gibi, medya çalışanları da Binali Yıldırım'ın nezaketine birçok kez tanık olmuştur. 

Binali Yıldırım'ın misafir olduğu aileyi üzmemek için gösterdiği inceliği şov olarak niteleyen ve bunu manipülasyon amacıyla kullananlara şunu hatırlatmak isteriz: "Binali Bey zerafeti" diye herkesin bildiği bir gerçek de var. Ne zaman öğreneceksiniz?

Yıldırım'ın katıldığı iftar üzerinden manipülasyon yaptılar! ile ilgili etiketler Binali Yıldırım İBB iftar
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.