Yıldırım gibi teşekkür etti ama bir farkla...

Seçim sonuçlanmamışken kendisini İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak ilan eden CHP adayı Ekrem İmamoğlu, daha önce tepki gösterdiği Cumhur İttifakı'nın adayı Binali Yıldırım'ın teşekkür pankartını taklit etti.

İstanbul'da bir çok ilçe seçim kurulunda oylar yeniden sayılırken henüz resmi bir sonuç yokken, mazbatasını almamışken kendisini İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ilan eden Ekrem İmamoğlu İstanbul caddelerine "Teşekkür" pankartı astırmaya başladı. 

Seçim gecesinden itibaren her iki aday da sandık sonuçlarına göre önde olduklarını, İstanbul'u kazandıklarını ileri sürmüşlerdi. 

Oylara ilişkin henüz kesinleşmiş bir sonuç yokken, itiraz aşaması başlamamışken ciddi iddialar ortadayken Ekrem İmamoğlu yaptığı basın toplantısında İstanbul Belediye Başkanı sıfatını kullanmış, karşı hamle ise Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım'dan pankart mesajı ile gelmişti. 

Yıldırım gibi teşekkür etti ama bir farkla...

Binali Yıldırım ve Cumhur İttifakı adına İstanbul'da birçok caddeye "Teşekkürler İstanbul" pankartı asılmasına tepki gösteren İmamoğlu ise önce Twitter adresindeki profil bilgisini "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı" olarak değiştirmiş, ardından Anıtkabir'de Milli Savunma Bakanlığı'nın tören usüllerine uygun olmadığını belirttiği ziyarette özel defteri de aynı titri kullanarak imzalamıştı. 

Miraç Kandili için hazırlattığı pankartta da "Başkanı" imzasını kullanan İmamoğlu bugün de "Teşekkür" pankartları astırmaya başladı. Ancak Yıldırım'ın pankartında geçmeyen "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı" ifadesini burada da kullandığı görüldü. 

Yıldırım gibi teşekkür etti ama bir farkla... - Resim : 2

Yıldırım gibi teşekkür etti ama bir farkla... ile ilgili etiketler AK Parti CHP Cumhur İttifakı Ekrem İmamoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.