Yıldırım, Cumhurbaşkanı Yardımcısı mı olacak?

Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, CNN Türk ekranlarındaki Gece Görüşü programında oluşturulacak kabine ile ilgili önemli bilgiler paylaştı.

Ankara'da bilgilerin an be an değiştiğini belirten Selvi, Binali Yıldırım ile ilgli önemli bir kulis bilgisini paylaştı.

CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI OLABİLİR

Selvi; ''Bir Cumhurbaşkanı Yardımcısı olacağı ve onun da Binali Yıldırım olacağı konuşulmaya başlandı. Meclis Başkanı olmasını bekliyorduk. Bilgiler an be an değişiyor. Sayın Yıldırım'ın Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak başbakanlıktaki pozisyonunu koruyacağı şeklinde konuşmalar var. Ben Binali Bey için Meclis Başkanlığı konusunun ağır bastığını düşünüyorum.''

KABİNEDE YER ALACAK VEKİLLER
Milletvekilliğinden istifa ederek bakan olması beklenen isimler ile ilgili ise Selvi; ''Bakanlar konusunda sayın Cumhurbaşkanı büyük sürpriz yapacak gibi düşünüyorum. Büyük bir sürpriz olabilir. Bazı isimler banko olarak gözüküyor ancak yeni ismlerle devam edilebilir.'' ifadelerini kullandı.

Yıldırım, Cumhurbaşkanı Yardımcısı mı olacak? ile ilgili etiketler Binali Yıldırım Cumhurbaşkanı Yardımcısı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.