Yıldırım çiftinden haber var!

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü yazısında koronavirüse yakalanan eski Başbakan ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ile eşi Semiha Yıldırım'ın son durumunu açıkladı. Çiftin ilaç tedavisinin bittiğini belirten Selvi, karantina süreçlerinin sürdüğünü ifade etti.

Abdulkadir Selvi, bugünkü yazısının 'Virüs siyaseti vurdu' başlıklı bölümünde Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım'ın koronavirüs sürecine de değindi.

"Allah’tan ki Meclis kapalı. Ancak buna rağmen koronavirüs siyasetçileri vurmaya başladı. Eski başbakanlardan AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’dan sonra CHP Sözcüsü Faik Öztrak’ın da COVID-19 testi pozitif çıktı. Yoğun bakıma alınan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, süreci ağır geçirenlerden. Hastalarımızın hepsine Allah şifa versin." diyen Selvi, yazısını şöyle sürdürdü:

SEMİHA HANIM İLK GÜN HALSİZLİK YAŞAYIP ATEŞLENDİ

"Ali Babacan’ın tedavisi tamamlanarak hastaneden çıktı. Karantina süreci evde devam edecek. Eşi Zeynep Hanım’ın ise tamamen atlattığı söyleniyor. Binali Yıldırım ile eşi Semiha Hanım’ın ilaç tedavisi de dün itibarıyla tamamlanmış. Semiha Hanım ilk gün halsizlik yaşayıp ateşlenmiş. Binali Bey daha hafif atlatmış. Şimdi ilaç tedavileri tamamlanmış ama karantina süreci devam edecek. Bu sırada en çok torunları özlemişler. Onlarla da cep telefonundan görüntülü olarak görüşmek suretiyle hasret gidermişler."

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Yıldırım çiftinden haber var! ile ilgili etiketler Binali Yıldırım Koronavirüs Korona Abdulkadir Selvi Virüs siyaset
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.