Yıldırım-15 Mutki-Sarpkaya operasyonu başlatıldı

İçişleri Bakanlığınca Bitlis'te 816 personelin katılımıyla "Yıldırım-15 Mutki-Sarpkaya" operasyonu başlatıldı. Bakanlıktan yapılan açıklamada operasyonun terör örgütünün kış öncesi hareket kabiliyeti ve barınma arayışını bertaraf etmek amacını taşıdığı vurgulandı.

İçişleri Bakanlığı Yıldırım-15 Mutki-Sarpkaya operasyonunun başlatıldığını yazılı bir açıklama ile duyurdu.

Yapılan açıklamada, "Operasyonda Bitlis İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli; Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat (JÖH), Polis Özel Harekat(PÖH) ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan 816 personel [(48) operasyonel tim] görev almaktadır.

Bölücü terör örgütünün kış öncesi hareket kabiliyeti ve barınma arayışını bertaraf etmek, ülke içinde iletişimi ortadan kalkan örgütün bu kabiliyetini bir daha elde edememesini sağlamak ve ülke içindeki terörist varlığını tamamen bitirmeye yönelik olarak Bitlis İl Jandarma Komutanlığınca "YILDIRIM-15 MUTKİ-SARPKAYA" Operasyonu başlatılmıştır." denildi.

 

Yıldırım-15 Mutki-Sarpkaya operasyonu başlatıldı ile ilgili etiketler İçişleri Bakanlığı Yıldırım-15 Mutki-Sarpkaya operasyonu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.