O sahnede uyuşturucu kullanıldı mı?

Türk sinemasına damgasını vuran 'Gemide' filminin bir sahnesinde oyuncuların uyuşturucu kullandığı iddia edilmişti. Filmin başrol oyuncularından Yıldıray Şahiner Instagram hesabından iddialara yanıt verdi.

Başrollerini Erkan Can, Haldun Boysan ve Yıldıran Şahinler gibi isimlerin paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda Serdar Akar otururken, senaryosunu Önder Çakar kaleme aldı. Çakar geçtiğimiz haftalarda bir sahnede oyuncuların haberi olmadan gerçek uyuşturucu madde verildiğini iddia etmişti.

 

Filmin o sahnesinde oynayan Yıldıray Şahinler ise iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi. Usta oyuncu, “Bırakın uyuşturucu maddeyi, kariyerim boyunca sahneye sarhoş çıkmadım” diyerek Çakar’ı yalanladı.

O sahnede uyuşturucu kullanıldı mı?

 

O sahnede uyuşturucu kullanıldı mı? ile ilgili etiketler Erkan Can uyuşturucu gemide yıldıray şahiner haldun boysan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.