"Serok Ahmet boyundan büyük işlere kalkışıyor"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek, Türkgün gazetesindeki köşe yazısında Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na sert sözlerle yüklendi. Çiçek, "Serok Ahmet, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan intikam almak için boyundan büyük işlere kalkışıyor" ifadesini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Ahmet Davutoğlu'na yönelik 'Serok Ahmet' sözünü yazısında sıkça kullanan Yıldıray Çiçek, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun neden AK Parti'den kovulduğunu sorguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Ahmet Davutoğlu'nu neden kovduğunu ve neden başbakanlıktan uzaklaştırıldığını açıklasa 'Serok Ahmet tiyatrosu'nun biteceğini söyleyen Çiçek, Gelecek Partisi'nin CHP'nin ihanet projelerine destek olmak için kurdurulduğu öne sürdü.

"ERDOĞAN'DAN İNTİKAM ALMAK İÇİN..."

"Serok Ahmet, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan intikam almak için boyundan büyük işlere kalkışıyor." ifadesini kullanan Çiçek, bu intikamda da önündeki en büyük engel olan MHP'ye nefret kusulduğunu sözlerine ekledi.

Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti'den uzaklaştırıldığı günlerde söylediği “Cumhurbaşkanımızla son nefesime kadar vefa ilişkisini sürdüreceğim. Hiç kimse benim ağzımdan, benim dilimden, benim zihnimden Cumhurbaşkanımız aleyhine tek bir söz duymadı, duymayacak” sözlerini anımsatan Çiçek, şu ifadeleri kullandı:

"O günlerin korkusuyla bunları demişti ama sonra herhalde yavaş yavaş cesaret hapı yüklemesi yaptılar ki, AK Parti’den ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan intikam için Gelecek isminde kurdurulan partinin başına geçip 'vefalı olacağım, aleyhine tek söz söylemeyeceğim' dediği halde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a kin, nefret ve öfke saçıyor."

Davutoğlu'nun asıl amacının Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan intikam almak istemesi olduğunun altını ısrarla çizen Çiçek, bu hedefi gerçekleştirmede en büyük engel olarak MHP ve Devlet Bahçeli'nin görüldüğünü kaydetti.

Çiçek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ama Serok Ahmet hep bu birliktelikten rahatsız olmuştur. Serok Ahmet’in psikolojisi “Ben AKP’den kovuldum. Ama MHP ile ittifak kuruldu” saplantısında kalmıştır. MHP düşmanlığını körükleyen ise hep bu saplantılı psikoloji olmaktadır.

Hadi desek ki, 12 Aralık 2019 yılında Gelecek isimli ne idüğü belirsiz bir parti kurdu. Siyasi rekabet yaptığı için MHP’ye düşman…"

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

"Serok Ahmet boyundan büyük işlere kalkışıyor" ile ilgili etiketler MHP Devlet Bahçeli Ahmet Davutoğlu Yıldıray Çiçek türkgün
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.