Yılbaşında otobüs, metro, tramvay ücretsiz mi? 31 Aralık - 1 Ocak toplu taşıma ücretsiz mi?

Yılbaşında otobüs, metro, tramvay ücretsiz mi merak ediliyor. Yeni yıl heyecanı yaşanırken İBB konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Karara göre yılbaşı günü toplu taşıma ücretsiz olacak. 1 Ocak resmi tatil toplu ulaşıma ücretsiz kararı alınırken, '31 Aralık ulaşım ücretli mi, otobüsler ücretsiz mi olacak?' soruları gündeme geldi.

İstanbul, Ankara, İzmir, Adana... Yılbaşında toplu taşıma hangi illerde ücretsiz olacak, ücretsiz mi? gibi sorular resmi, tatil kabul edilen 1 Ocak gününün hemen öncesinde gündemi meşgul ediyor.

YILBAŞINDATOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İETT'den yapılan açıklamada, 1 Ocak Cumartesi günü ücretsiz hizmet verecek. Öte yandan toplu ulaşım araçları da 24 saat çalışacak ve ek seferler konulacak.

Yeni yılın ilk resmi tatil günü olan 1 Ocak 2022 Cumartesi günü de toplu taşıma ücretsiz olacak.

Otobüs ve metro seferleri 24 saat hizmet verecek. İETT, yılbaşı gecesi normal gece hatlarıyla beraber 15 ayrı hatta 186 sefer düzenleyecek. 24 saat hizmet veren metrobüs hattında da normalde düzenlenen gece seferlerine ek olarak 125 sefer daha yapılacak.

İstanbul’da raylı tüm metrolar da 24 saat süreyle çalışacak ve ek seferler konulacak. Hatlarda seferler, 31 Aralık Cuma sabah 06.00’dan 2 Ocak Pazar günü 02.00’ye kadar kesintisiz devam edecek.

Yılbaşında otobüs, metro, tramvay ücretsiz mi? 31 Aralık - 1 Ocak toplu taşıma ücretsiz mi? ile ilgili etiketler Yılbaşı yılbaşında toplu taşıma ücretsiz mi
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.