Yılbaşında oteller açık mı? Otellerde yılbaşı kutlamaları yasak mı?

Koronavirüs önlemleri çerçevesinde yılbaşında sokağa çıkma yasağı ilan edilince otellerin açık olup olmadığı merak edildi. Yılbaşında oteller açık mı? Otellerde yılbaşı kutlamaları yasak mı? İşte yılbaşı kutlamaları ile ilgili detaylar…

2021 yılbaşı kutlamaları bu sene evde olacak. Koronavirüs salgını gölgesinde geçecek kutlamalar bazı yasaklarla da karşı karşıya kalacak. Yılbaşı kutlamalarının vaka sayılarını daha da arttıracağı endişesine kapınıldığından alınan 4 günlük sokağa çıkma yasağı bazı kesimlerin keyfinin kaçmasına neden oldu.

Yılbaşı kutlamaları öncesinde otellerin durumunu merak eden vatandaşlar şimdiden yasakların kapsamını ve otel fiyatlarını hakkında son bildirimleri araştırmakta. Özellikle internet üzerinden yapılan aramalarda Yılbaşında oteller açık mı? Otellerde yılbaşı kutlamaları yasak mı? sorularına cevap aranmakta.

Yılbaşında oteller açık mı? Otellerde yılbaşı kutlamaları yasak mı?

YILBAŞINDA OTELLER AÇIK MI?

Dünya yeni yıla koronavirüs salgınının gölgesinde girmeye hazırlanırken aşılarla ilgili olumlu gelişmelerde az da olsa umut verici oldu. Salgının başladığı aylarda olduğu gibi ülkeler bir biri ardında sokağa çıkma yasakları ilan edilirken büyük partilerle yılbaşı eğlenceleri düzenleyen oteller bu yılı biraz daha sakin geçirme kararı aldı.

Yılbaşında 4 günlük sokağa çıkma yasağı ilan edilirken, otellerde yeni yıla girmek isteyenler sokağa çıkma yasağının başladığı 31 Aralık’ta otele giriş yapıp, sokağa çıkma yasağının bittiği 4 Ocak günü çıkış yapabilecek.

Yılbaşında oteller açık mı? Otellerde yılbaşı kutlamaları yasak mı? - Resim : 2,

Otellerde bu yıl pandemi nedeniyle yılbaşı konserleri düzenlenmeyecek. Gece 22.00’ye kadar canlı müzik izinleri olduğu için bu saatten sonra herhangi bir eğlence de tertip edilemeyecek. Ancak otel lobisinde ve diğer alanlarda müşterilerin eğlenebilmesi mümkün olacağı belirtildi.

Yılbaşında oteller açık mı? Otellerde yılbaşı kutlamaları yasak mı? ile ilgili etiketler Yılbaşı yılbaşı yasakları Oteller yasak
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.