Yılbaşında evde toplanma planları yapanlara kötü haber

Yılbaşında 4 gün sokağa çıkma yasağının uygulanması konuşulurken, evlerde toplanmanın önüne geçebilmek için gelen her ihbarın değerlendirileceği ve aynı ortamdaki her kişiye 3 bin 150 TL ceza yazılacağı iddia edildi.

Koronavirüs vaka sayılarının hızla artmaya devam etmesiyle Türkiye genelinde hafta içi 21:00-05:00 arası, hafta sonu da iki gün boyunca sokağa çıkma kısıtlaması kararı alındı.

YILBAŞINDA 4 GÜNLÜK SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI

Vaka sayılarının yılbaşı gecesi artmasından endişelenen yetkililerin bulaşı önlemek için 4 gün boyunca sokağa çıkmayı yasaklaması gündemde.

Yılbaşı haftasında sokağa çıkma kısıtlamasının 31 Aralık perşembe günü başlayarak 4 Ocak pazartesiye kadar sürmesi bekleniyor.

EVLERDE TOPLANANLARA 3 BİN 150 TL PARA CEZASI

Hürriyet gazetesi yazarı Orkun Ün ise bugünkü köşesinde evlerde toplamanın önüne geçilmesi için gelen ihbar sonrası aynı ortamda bulunan her kişiye 3 bin 150 TL para cezası kesileceğini iddia etti.

Yılbaşında evde toplanma planları yapanlara kötü haber ile ilgili etiketler Yılbaşı evde toplanma korona cezası
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.