Yılbaşında diziler var mı? 31 Aralık yılbaşı gecesi hangi diziler var? Kanalların yayın akışı

Yılbaşında diziler var mı? Sokağa çıkma yasağının olacağı yılbaşı gecesinde kanallar yine birbirinden özel programlar hazırladı. Yılbaşı akşamı kanallarda diziler yayınlanacak mı sorusu da vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Dizi takipçileri, o akşam takip ettikleri dizilerin yeni bölümü olacak mı merak ediyor.

Yılbaşı gecesi diziler var mı, yayınlanacak mı sorusunun yanıtı haberimizde. Yılbaşı gecesi öncesi yayınlanacak diziler, geçtiğimiz senelerde fragmanlarını erken yayınlar, yılbaşı özel kutlamalarında buna yer verirdi. Ancak bu yıl dizilerden böyle bir haber gelmedi.

YILBAŞINDA DİZİLER VAR MI?

Her yılbaşı gecesinde olduğu gibi kanallar dizi yayınlayacaksa eğer yılbaşı özel bölümler çekilir hazırlanır. Program olacaksa süslemeler, şarkılar ve yılbaşı özel kutlamalarla yapılır. Yılbaşını evde geçirenler için 2021 yılbaşının eğlenceli geçmesi için her şeyi hazırlarlar. Bu yılda kanallar özel bir yayın akışı hazırladı. Sizler için bu yayın akışını paylaşalım.

31 Aralık 2020 Yılbaşı Akşamı Televizyon Kanalları Yayın Akışı

Star TV- İbo Show: Star TV bu sene yılbaşı akşamında İbo Show yılbaşı özel programı yayınlayacak. İbrahim Tatlıses’in sunuculuğunu yaptığı ve birbirinden özel şarkıcıların ünlü isimlerin konuk olduğu yılbaşı programına bu yılbaşı gecesinde Bülent Ersoy, Seda Sayan ve Hande Yener konuk oluyor. Türkiye’nin en ünlü isimleri ile yeni yıla girmek isterseniz İbo Show 31 Aralık 2020’de Star TV de sizlerle.

2021 yilbasi ibo show konuklari kimler_1

Kanal D- Çok Güzel Hareketler 2 Yılbaşı Özel: Çok Güzel Hareketler 2 Yılbaşı özel bölümü ile 31 aralık akşamında Kanal D de yayınlanacak. Yılbaşı özel programında Çok Güzel Hareketler ekibinden konuk oyuncular yer alacaktır. Yılbaşı gecesine Eser Yenenler ve Pelin Öztekin’in Boğaç &Pelin skeci damga vuracaktır. Yılbaşı özel Çok Güzel Hareketler 2 programına Çok Güzel Hareketler Bunlar’ ekibinin yanı sıra Hülya Avşar, Kibariye, Cengiz Kurtoğlu, Koray Avcı ve Emircan İğrek katılıyor. Çok Güzel Hareketler 2 ekibi de birbirinden güzel skeçlerini yılbaşı özel programında sergileyecekler.

cok guzel hareketler 2 yilbasi ozel

Show TV- Güldür Güldür Show Yılbaşı Özel: Show TV ekranlarında bu sene de Güldür Güldür Show yılbaşı özel programı ile yeni yıla giriyor. 2021 yılbaşı gecesinde eğlenceli ve komik skeçler izleyerek yeni yıla gülerek girmek isteyenler Show TV de yayınlanacak Güldür Güldür Show yılbaşı özel programını izleyebilirler. Güldür Güldür Show yılbaşı özel konukları; Aslıhan Güner, İsmail Demirci, Toygan Avanoğlu ve Olgun Toker.

guldur guldur show yilbasi ozel

Fox TV- Sinema Filmi: Fox TV yeni yıl yayın akışına sinema filmleri yerleştirdi. Birbirinden güzel 2 sinema filmi ile seyirci çekmeyi planlıyor. Yeni yıla ailecek bir sinema filmi izleyerek girmek isterseniz Fox TV en özel filmleri hazırladı. Film isimlerini netleştiğinde konumuza ekleriz.

kim milyoner olmak ister yilbasi ozel

Atv- Kim Milyoner Olmak İster: Atv 2021 yılbaşına Kim Milyoner Olmak İster yarışması ile girmeyi tercih etti. Çünkü kanalda en çok izlenen program ve tüm seyircilere hitap ediyor. Kim Milyoner Olmak İster 2021 yılbaşı özel programına Serdar Ortaç, Emel Müftüoğlu ve Burak Kut konuk olacak.

o ses turkiye 2021 yilbasi

TV8- O Ses Türkiye Yılbaşı Özel: O Ses Türkiye 2021 yılbaşı gecesinde efsane jürisi ile bir bölümlük yarışma sunuyor. Ünlü isimlerin şarkı söyleyeceği O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümünün jürisi Hadise, Murat Boz, Beyazıt Öztürk ve Ebru Gündeş oldu.

kalk gidelim 2021 yilbasi ozel

TRT1- Kalk Gidelim Yılbaşı Özel Final: Kalk Gidelim 4. sezonu ile yayınlanırken yılbaşı gecesine özel bir bölüm ile seyircisine veda ediyor. Kalk Gidelim dizisinin aile sıcaklığını sunan oyuncuları, konusu ile güzel samimi bir yılbaşı gecesi geçirmek isterseniz Trt1 ‘i izleyebilirsiniz. Kalk Gidelim final özel bölümüne Gülşen, Kubat ve Göksel katılıyor.

Yılbaşında diziler var mı? 31 Aralık yılbaşı gecesi hangi diziler var? Kanalların yayın akışı ile ilgili etiketler Yılbaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.