Yılbaşında AVM'ler açık mı? 1 Ocak AVM çalışma saatleri

Yeni yıl hazırlıkları büyük bir heyecanla devam ederken, 31 Aralık ve 1 Ocak tarihlerinde Alışveriş merkezlerinin açık olup olmayacağı veya saat kaça kadar açık olacağı büyük bir merakla araştırılıyor. Peki, Yılbaşında AVM'ler açık mı? 1 Ocak AVM çalışma saatleri! Ayrıntılar haberimizde...

Yeni yılın ilk günü yanı 1 Ocak 2022 tarihinde, bir çok kurumda çalışanlar resmi tatil yapacak. Diğer taraftan yılbaşı kutlamaları için hazırlıklar devam ederken, 1 Ocak'ta AVM'ler açık olup olmayacağı ve çalışma saatleri araştırılıyor. Peki, Yılbaşında AVM'ler açık mı? 1 Ocak AVM çalışma saatleri! Detaylar haberimizde... 

Yılbaşında AVM'ler açık mı? 1 Ocak AVM çalışma saatleri

31 ARALIK'TA AVM'LER AÇIK MI?

31 Aralık resmi tatillerimiz arasında bulunmamaktadır. Dolayısıyla 31 Aralık Cuma günü yarım gün ya da tam gün tatil değildir. Bu nedenle 31 Ocak'ta AVM'ler normal çalışma saatlerinde hizmet verecekler.

1 OCAK AVM ÇALIŞMA SAATLERİ

AVM'ler 1 Ocak yani yılbaşında açık olacak. Alışveriş merkezleri genellikle 10:00-22:00 çalışma saatlerinde hizmet vermektedir. Ancak resmi tatillerde bu saatlerde değişiklik yaşanabilir. Genellikle 1 Ocak'ta AVM'ler daha geç açılmaktadır. Mağduriyet yaşamamak adına gideceğiniz alışveriş merkezinin iletişim numarasından bilgi almanız gerekmektedir.

 

Yılbaşında AVM'ler açık mı? 1 Ocak AVM çalışma saatleri ile ilgili etiketler Yılbaşı 1 Ocak AVM
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.