Yılbaşı yasağı var mı? 31 Aralık - 1 Ocak sokağa çıkma yasağı olacak mı?

Yılbaşı yaklaşırken yasaklar da tekrar gündeme geldi. Birçok ülke Yılbaşı akşamı yasak getirmeye hazırlanırken Türkiye'de de vatandaşlar konuyla ilgili araştırmalara başladı. Yükse hızda seyreden Omicron varyantı nedeniyle 31 Aralık ve 1 Ocak sokağa çıkma yasağı olacak mı? Yılbaşı yasağı var mı?

Yılbaşı yasağı var mı merak ediliyor. Yeni yıla sayılı günler kala birçok vatandaş geçtiğimiz yıl yılbaşında uygulanan sokağa çıkma yasağının bu sene de uygulanıp uygulanmayacağını araştırıyor. 31 Aralık ve 1 Ocak sokağa çıkma yasağı ile ilgili birçok Avrupa ülkesi de kapanmaya gitmeye hazırlanıyor.

 Yılbaşı Yasağı Var mı?

Omicron varyantının yüksek hızda bulaşıcı olması nedeniyle paniğe kapanan birçok Avrupe ülkesi yılbaşı yasaklarını geri getirdi. Geçtiğimz gün Fas Hükümeti 31 Aralık-1 Ocak tarihlerinde sokağa çıkma yasağı getirdiğini açıklamıştı.

Yılbaşında sokağa çıkma yasağı var mı? 31 Aralık - 1 Ocak!

Türkiye'de de kontrol altında seyreden koronavirüs vakaları insanlar da beraberinde bir rahatlamayı getirdi. Özellikle aşılanma dönemi Türk insanında özgüveni artırdı. Ancak maske ve mesafe konusunda yaşanan gevşeme özellikle Omicron varyantının daha hızlı ve kolay bulaşmasına sebep oluyor.

31 Aralık - 1 Ocak Sokağa Çıkma Yasağı Var mı?

Yılbaşında sokağa çıkma yasağı olacak mı sorusu da yılbaşını dışarda geçirmeyi planlayan vatandaşlar için merak konusu oldu. Konuyla ilgili Bilim Kurulu ve Sağlık Bakanlığı'nın bir tavsiye kararı henüz alınmış değil. Dolayısıyla şu an için yılbaşında sokağa çıkma yasağı henüz alınmadı.

Yılbaşı yasağı var mı? 31 Aralık - 1 Ocak sokağa çıkma yasağı olacak mı? ile ilgili etiketler Yılbaşı yılbaşı yasağı yılbaşında sokağa çıkma yasağı var mı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.