Yılbaşı mesajı sevgiliye uzun! 2020 sevgiliye özel yeni yıl mesajları

Yılbaşı mesajı sevgiliye uzun! Sevgilisinin yeni yılını kutlamak isteyenler sürprizler yapıp ya da güzel mesajlar gönderebilirler. Yılbaşında sevgilisinden uzakta olanlar yeni yıla tam girecekleri sırada güzel ve uzun mesajlar arıyorlar. İşte 2020 yılbaşı mesajı sevgiliye uzun! Detaylar haberimizde...

Yılbaşı mesajı sevgiliye uzun! Her sene olduğu gibi yılbaşı öncesi yeni yıl mesajları paylaşılıyor. Sevgilisinin yeni yılını kutlamak isteyenler uzun, anlamlı ve romantik mesajlar araştırıyorlar. İşte 2020 yılbaşı mesajı sevgiliye uzun!

İnsan armağanını içten vermezse ne anlamı var! Her yeni yıl biz insanlara Allah’ın bir armağanıdır ama bu yıl benim en büyük armağanım sensin. Birlikte en mutlu yıllarımızı görmemiz, yeni yılın ise bize daha fazla aşk ve mutluluk getirmesi dileğiyle sevgilim… Seni çok seviyorum ve varlığın ile mutluluğu yaşıyorum.

Yılbaşı mesajı sevgiliye uzun! 2020 sevgiliye özel yeni yıl mesajları

Yeni bir yılı kucaklarken yağan pamuk gibi kar, tüm hataları siler ve karanlık günleri geride bırakır. Yeni ve bembeyaz bir geleceğe adım attığımız yılbaşında iyi ki yanımdasın sevgilim. Daha büyük kahkahalar, daha büyük mutluluklar ve daha güzel günlere uyanacağımız bir yıl temenni ediyorum. Seni öyle çok seviyorum ki, sevgimin bizi koruyacağına eminim. İyi ki yeni yılı benimle birlikte karşılıyorsun bir tanem…

Yıllar her şeyi değiştiriyor biz hep aynı kalalım. Nice seneler aşkım.

''Gelecek” senin yanımda olmadığın sürece üzerine düşünebileceğim bir konu değil. Bütün hayallerim, bütün planlarım ve hayatımın her bir köşesinde sen varsın. Seninle anlamlanıyor, seninle gülüyor ve mutlu oluyorum. Yokluğun ise kara kuyulardan beter. İşte bu yüzden olmazsa olmazımsın. İşte bu yüzden yeni bir yıla girerken çok daha mutluyum. Önümüzdeki yılın, geçmişten çok daha güzel olmasını, tüm mutlulukların bizi bulmasını ve aşkımızın günden güne çok daha fazla artmasını diliyorum. Yeni yıldan bizim için daha anlamlı olmasını istiyor, seni ise dünyalardan çok seviyorum aşkım.

Yeni yılda bütün güzellikler seninle olsun yeni yılın kutlu olsun sevgilim.

Gözlerimde tutuyorum seni, gözyaşlarım sen. Kalbime hapsettim, her atışı sen. Dilimdeki içli şarkı, burnumdaki sıla kokusu, yanımdaki yamacımdaki yoldaşlık, içimdeki bambaşkalık hepsi sen.

Mutluluk yağmurları altında şemsiyesiz kalman dileğiyle nice mutlu yıllara sevdiceğim.

Her yaşın bir güzelliği vardır. Peki bu yeni yılda hangi güzelliğine aşık olayım bir tanem.

Gönlüm yeni yıla da seninle girdi. Mutlu yıllara bir tanem.

Yeni yılın sana neşe ve mutluluk getirmesi dileğiyle. En içten sevgilerimle.

 

Yılbaşı mesajı sevgiliye uzun! 2020 sevgiliye özel yeni yıl mesajları ile ilgili etiketler Yeni yıl Yılbaşı Sevgili mesaj 2020 yılbaşı mesajı sevgiliye
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.