Yılbaşı makyajı nasıl olmalı? 2022 Kış makyaj trendleri...

Yılbaşı yaklaşıyor. 2022'yi partilerde karşılayacak olanlar için hazırlıklar şimdiden başladı. Kış makyaj trendleri yılbaşı makyajınız için harika fikirler sunuyor. Peki ama yılbaşı makyajı nasıl olmalı? Sade mi, abartılı mı?

Yeni yılı partileyerek karşılayacakların en büyük kararsızlığı belki de yaptıkları makyajdır. 2022 Kış makyaj trendlerinden haberi olmayanlar şimdiden kara karar yılbaşı akşamı nasıl bir makyaj hazırlığı yapacaklarını düşünüyorlar. Peki ama 2022 yılbaşında makyajınız nasıl olmalı?

 Kırmızı ruj, simli farlar ile tam bir parti havası yakalayacağınız makyaj ile oldukça sade ve hafif bir makyaj arasında gidip geliyorsanız bu kışın en trend makyaj modellerini sizler için araştırdık.

2022 MAKYAJ TRENDLERİ

Öncelikle yılbaşı makyajı yaparken şunu gözden çıkarmamak gerekir: Bu yılın teması Cesurluk. Grafik çizgiler ve kedi gözü makyajlar yeni yılda da popülerliğini koruyacak. Glam Rock Makyajı ile cesurluk gözlerinizden akacak.

2022 Göz Makyajı Trendleri Nelerdir?

Glitter Makyajı

Yeni yılın makyajj trendleri arasında en hiti belki de glitter'dir. Çift renklil yansıyan göz farları gündemden düşmüyor. Kirpiklerinize bol miktarda uygulayacağınız maskara ile gözleriniz de şıklığın ve ihtaşımın eseri okunacak.

2022 Göz Makyajı Trendleri Nelerdir?

Kedi Gözü

Kedi gözü eyelinerlardan vazgeçemeyenler 2022 makyaj trendlerinde kendilerine yer buluyor.

2022 Göz Makyajı Trendleri Nelerdir?

Vazgeçilmez Kırmızı

Bordo ve şarap tonları bu sene yerini kırmızının en belirgin tonuna bırakıyor. Dudaklarda kırmızı kullanırken bu sene dikkat edilmesi gereken şey mat ruj yerine parlatıcılar uygulamak. Parlak ruj veya parlatıcılar sizi şık gösterecektir.

Partiye Hazırız

Yılbaşı partilerinde göz kamaştırıcı olun. Siyahın asilliği ve altın renginin ışıltısıyla partilerin ilgi odağı olmaya adaysınız.

Yılbaşı makyajı nasıl olmalı? 2022 Kış makyaj trendleri... ile ilgili etiketler Yılbaşı 2022 makyaj trendleri yılbaşı makyajı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.