Yılbaşı kıyafeti alüminyum folyoya benzetilen oryantal Didem sessizliğini bozdu

Yılbaşı akşamı Star Tv ekranlarında yayınlanan 'İbo Show’ programında sahne alan 35 yaşındaki oryantal Didem Kınalı'nın dansı ve kıyafeti sosyal medyada gündem olmuştu. Bazı kesim Didem'in sahne kostümünü çok kapalı bulmuştu. Oryantal Didem, günlerdir gündemden düşmeyen konuyla ilgili sessizliğini bozdu.

Dans performansıyla bir dönem 'İbo Show' programında fırtınalar estiren 35 yaşındaki oryantal Didem Kınalı, tek hayalinin televizyona dönmek olduğunu, beş kuruş almadan yeniden televizyon ekranlarında olabileceğini ve gerekirse kapalı kıyafetler giyebileceğini söylemişti. 31 Aralık Cuma akşamı yayınlanan ve milyonları ekrana kilitleyen 'İbo Show Yılbaşı' programında boynundan ayaklarına kadar kapalı bir kostüm seçen Didem Kınalı eleştirilerin hedefi oldu. Kınalı, sosyal medyada alüminyum folyoya benzetilen kıyafetiyle ilgili ilk kez konuştu.

''HABERLERİ GÖRÜNCE GÜLDÜM''

''Herkes kendince beni bir şeylere benzetmiş, kimi espri konusu yapmış, kimi kızmış, kimi gülmüş. Benim ne bunlardan ne de alüminyum folyoya benzetildiğimden haberim yoktu çünkü yılbaşı gecesi iki sahnem vardı Kıbrıs’ta ve çok yorucuydu. Haberleri sonradan görünce ben de şaşırdım, çok güldüm.'' diyen Kınalı gelen soruları içtenlikle yanıtladı.

Yılbaşı kıyafeti alüminyum folyoya benzetilen oryantal Didem sessizliğini bozdu

''SÖYLENENLERİ UYGULUYORUZ''

Posta'dan Alev Gürsoy Cimin'e konuşan Kınalı, "Neden böyle kapalı bir kıyafet tercih ettin?" sorusuna "Ya da daha doğrusu bu senin tercihin miydi? Birebir bu kıyafet olsun demediler tabii… Kollarını açabilirsin, bisiklet yaka giyebilirsin, demişlerdi. Sadece göbek deliği ve göğüs çatalının görünmemesi gerekiyormuş; onun dışında bir sorun yok dediler. Oryantal yaklaşık 15 yıldır televizyonlarda var olmadığından işimizi yapabilmek için biz de söylenenleri uyguluyoruz. Yoksa hiç işimi yapamam ki" yanıtını verdi.


''YETER Kİ EKRANLARDA OLAYIM''

"İşin neresinden tutacağımı şaşırdım" ifadelerini kullanan Kınalı, "Benim tek istediğim üzerimde çuval da, basma da olsa dans etmek ve yeter ki ekranlarda olabilmek." dedi.

 

Yılbaşı kıyafeti alüminyum folyoya benzetilen oryantal Didem sessizliğini bozdu ile ilgili etiketler oryantal didem didem kınalı ibo show kostüm kıyafet
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.