Yılbaşı Hindisi Fiyatları Ne Kadar? 2021 Bütün ve Yarım Hindi Kaç TL?

Yılbaşı sofraları dendiği zaman akla gelen hindiler farklı lezzet tatmak isteyenler kişiler için idealdir. Olmazsa olmazlar arasında yer alan hindi fiyatları biraz pahalı olduğundan bütün ve yarım hindi fiyatları da araştırılmaktadır.

2022 yılına az bir zaman kala yılbaşı sofralarının dendiğinde akla gelen olmazsa olmazlardan yılbaşı hindisi fiyatları, Aralık sonunda yeniden gündeme gelmiştir. Pek çok farklı tarifi bulunan hindi fiyatları bu yıl sonunda biraz cepleri yakabilir hale gelmiştir.

Türkiye’de hindi üretiminde ilk sırada gelen Bolu’da yılbaşı için hazırlanan hindiler, 20 Aralık 2021 tarihinden itibaren raflarda yerlerini almaya başladı. Bu yıl hindilerin 40 ila 50 TL arasında değişen rakamlardan satılabileceği ifade edildi.

Yılbaşı Hindisi Fiyatları Ne Kadar? 2021 Bütün ve Yarım Hindi Kaç TL?

Hindi Fiyatları Ne Kadar?

2021 Hindi fiyatları, tam ve yarım hindi fiyatları olarak da vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. Hindi fiyatları özellikle hindinin ağırlığıyla doğru orantılı olduğundan 15 kiloluk bir hindi geçen sene 250 TL’den satışa çıkarılmıştı.

Yılbaşı hindisini parça olarak satın almak isteyenler için de hindi but ve göğüs fiyatları ortalama 40-60 lira civarlarındadır.

Yılbaşı Hindisi Fiyatları Ne Kadar? 2021 Bütün ve Yarım Hindi Kaç TL? ile ilgili etiketler Yılbaşı yılbaşı hindisi hindi fiyatları
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.