Yılbaşı hindi fiyatları 2023? Hindinin kilosu kaç TL?

2023 yılına girmemize çok kısa bir süre kala, yılbaşı gecelerinin vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alan hindinin fiyatları büyük bir merakla araştırılıyor. İşte, yılbaşı hindi fiyatları 2023? Hindinin kilosu kaç TL? Ayrıntılar haberimizde...

2023 hindi fiyatları! Yeni yıla girmemize çok kısa bir süre kaldı... 2022 yılının son haftalarında yılbaşı yemeklerinin en önemli lezzetleri arasında yer alan hindinin 2023 fiyatları heyecanla araştırılıyor. İşte, yılbaşı hindi fiyatları 2023? Hindinin kilosu kaç TL? Detaylar haberimizde... 

Yılbaşı hindi fiyatları 2023? Hindinin kilosu kaç TL?

YILBAŞI HİNDİSİ NE KADAR 2023? HİNDİNİN KİLOSU KAÇ TL 2023?

BU YIL 300 TL'DEN SATILIYOR

Hayrabolu'da 14 yıldır hindi yetiştiriciliği yapan Muzaffer Çetin, yılbaşı sofralarının vazgeçilmezi olan hindilere bu yıl da büyük ilgi olduğunu söyledi. Yetiştirdiği 5 bin hindinin 4 binini satan Çetin, geçen yıl 250 lira olan hindiyi bu sene 300 liradan sattıklarını kaydetti.

Çetin, "Geçen seneye kıyasla bu sene benzer paralel bir satış grafiğimiz var, diyebiliriz. Fiyat olarak da geçen sene tanesini 250 liradan satıyorduk. Bu sene tanesini 300 liradan satıyoruz. Kilo olarak isteyen olursa 45 ile 50 lira arasında fiyatı değişiyor" dedi.

EN İYİ HİNDİ: KANAT ALTI SAPSARI OLAN HİNDİ

Hindi alacaklara tavsiyelerde bulunan Muzaffer Çetin, iyi hindinin, kanadının altındaki sarılıktan anlaşılacağını dile getirerek, "Hindi almak isteyen önce kanadını çevirip altına bakacak. İyi bir hindinin kanat altının yağ bağlamış olması ve sapsarı olması gerekir.

Yılbaşı hindi fiyatları 2023? Hindinin kilosu kaç TL? ile ilgili etiketler hindi Yılbaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.