Yılbaşı gecesi polis ve bekçileri öldüreceklerdi!

Ankara'da yılbaşı günü saldırı hazırlığı yaparken yakalanan DEAŞ'lı teröristlerin ifadeleri ve telefonlarından çıkan mesajlar kan dondurdu. Teröristlerin yılbaşı akşamı görev yapan polis ve bekçileri öldürmeyi planladığı ortaya çıktı. Teröristlerin telefon yazışmalarında ise bomba talepleri ve tehdit dolu mesajları da belirlendi.

Ankara İlk Emniyet Müdürlüğü, Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortak operasyonu neticesinde gözaltına alınan teröristlerin saldırı planları ve cep telefonu yazışmaları tespit edildi.

CNN TÜRK’ten Murat Berber’in haberine göre teröristlerin yılbaşı akşamı güvenliği sağlamak için görev başında olan polis ve bekçileri hedef almayı planladıkları belirlendi.

Teröristlerin telefonlarında ayrıca bomba imalatında kullanılacak malzeme talep ettiklerine dair yazışmalar da bulundu.

Telefonlardaki Arapça yazışmalar terörle mücadele ekipleri tarafından Türkçeye çevrildi. Yazışmalardaki “bomba imal edebilir misiniz” şeklinde soruya teröristlerden olumlu cevap geldiği görüldü.

Yılbaşı gecesi polis ve bekçileri öldüreceklerdi!

Teröristlerin “bize silah gönderirseniz her gün polislerin ölüm haberini alırsınız” şeklindeki ifadeleri dikkat çekti.

Gözü dönmüş teröristlerin itirafçı olan kişileri ise “yakında senin kafan gidiyor. Yakında senin dükkanına bomba gelir” şeklinde tehdit ettiği de görüldü.

Ele geçen cep telefonlarında ulaşılan görüntülerde küçük çocuklara askeri eğitim verildiği ve şiddet uygulandığı da görüldü. 

Yılbaşı gecesi polis ve bekçileri öldüreceklerdi! ile ilgili etiketler Ankara DEAŞ polis bekçi bomba yapımı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.