Yılbaşı gecesi ne oynanır? İşte aile ve arkadaşlarla oynanacak oyunlar

Yeni yıla girmemize sayılı saatler kaldı. Evde hazırlıklar sürdürülürken bir yandan da gecenin tadını nasıl çıkaracağımızı düşünürüz. Tabi ki yılbaşı gecesinin olmazsa olmazı oyunlardır. Peki yılbaşı gecesi ne oynanır? İşte aile ve arkadaşlarla oynanacak oyunlar...

2022 yılı geride bırakmamıza yeni yıla adım atmamıza neredeyse sayılı saatler kaldı. Evde hazırlık endişeleri artarken bir yandan da gece oynanacak oyunlar vs. düşünmeye başlıyoruz. Ailenizle, misafirlerinizle yılbaşının tadını çıkaracağınız, birbirinden eğlenceli oyunları bir araya getirdik. İşte doyasıya eğleneceğiniz oyunlar...

Yılbaşı gecesi ne oynanır? İşte aile ve arkadaşlarla oynanacak oyunlar

Monopoly

Yılbaşı akşamlarının vazgeçilmezlerinden olan Monopoly, hem eğlenmenizi hem de kalabalık bir şekilde oyun oynayabilmenizi sağlıyor. Oyunda her geçen saniye daha fazla rekabet yaşanıyor. İster takım olarak ister bireysel olarak oyunu oynamak mümkün. Eğer sizler de yılbaşı gecesinde keyifli vakit geçireceğiniz bir oyun arayışı içerisindeyseniz tercihinizi Monopoly’den yana kullanabilirsiniz!

Twister

Her yaştan insanın keyifle oynadığı bir oyun olarak öne çıkan Twister, belirli bir oyun alanı içerisinde bedensel hareketlere bağlı olarak oynanabiliyor. Oyun ilerledikçe kimin elinin veya ayağının nereye denk gelmesi gerektiği çok daha karıştığı için dengeyi sağlamak daha da zorlaşıyor. Farklı yaş gruplarına hitap eden bu oyunla, yılbaşını renkli bir hale getirmemek neredeyse imkansız! Vücut esnekliğine güvenenleri şöyle alalım bakalım oyun alanının başına...

Sessiz Sinema

Bir klasik olarak karşımıza çıkan sessiz sinema, belki de evde oynaması en keyifli oyunlar arasında yer alıyor. Takım arkadaşlarınıza, konuşmadan rakiplerinizin sizden anlatmanızı istediği filmi anlatmaya çalışırken son derece eğlenceli sahneleri ortaya çıkarıyor. Bu nedenle de bize kalırsa yılbaşının en keyifli yanlarından bir tanesi de sessiz sinema oynamak oluyor. 

Bil Bakalım

İnsana “Ben kimim?” dedirten bu oyun da keyifli yılbaşı aktiviteleri arasında yerini alıyor. Listemizin dördüncü sırasında olan bil bakalım, oynanması son derece basit bir oyun. Yalnızca kağıt, kalem ve bantla oynanabilecek bu oyunda bakalım siz kim olduğunuzu bulabilecek misiniz?

Tabu

Eğlenceli ve heyecanlı bir oyun olan tabu kelime oyunu, arkadaşlarınızla ve ailenizle güzel vakit geçirmeniz için harika bir seçenektir.

Tombala

Büyük küçük herkesin toplanıp oynayabileceği bu oyunda son derece keyifli vakit geçirerek rakiplerinizle şansınızı yarıştırabileceksiniz.

Vampir Köylü

Son dönemlerin popüler oyunu Vampir Köylü yılbaşında değerlendirebileceğiniz oyunların arasında yer alıyor. Bu oyun içerisinde kendinizden başka kimseye güvenmeden, herkesin vampir olabileceğinden şüphelenerek hareket etmeniz gerekiyor, tabii vampir siz değilseniz!

İsim Şehir

Bu oyunu listemizde vermesek olmazdı. İhtiyacınız olan bir kağı ve kalemle yılbaşı eğlencesinin dibine vuracaksınız. Büyük küçük her oynadığımızda hepimizi heyecana sokan bu oyunu yılbaşı gecesi planlarına mutlaka ekleyin!

 

 

 

 

Yılbaşı gecesi ne oynanır? İşte aile ve arkadaşlarla oynanacak oyunlar ile ilgili etiketler Yılbaşı Yılbaşı Gecesi oyun
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.