Yılbaşı gecesi kutlama yapmak yasak mı? 31 Aralık 4 gün yasak var mı?

1 Ocak 2021 yılbaşı yaklaşırken vatandaşlar yeni yılda yasak olup olmayacağını merak etmeye başladı. 4 günlük yılbaşı yasağında dışarıda kutlama yapılıp yapılmayacağı da en önemli hadiselerden biri olarak göze çarptı. Peki, 31 Aralık yılbaşında yasak var mı? Yılbaşı yasakları ile ilgili detaylar haberimizde…

3 haftadan bu yana devam eden sokağa çıkma yasaklarının 2021 yılbaşında da devam edip etmeyeceği vatandaşların en önemli sorularından birisi haline geldi. 81 ilde devam eden ve koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan sokağa çıkma yasaklarının 31 Aralık gecesinde de olup olmayacağı araştırılmaya başlandı.

YILBAŞINDA 4 GÜN YASAK VAR MI?

Bilim Kurulu toplantısı akabinde açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 31 Aralık gecesi ile ilgili merak edilen sorular hakkında bazı bilgilendirmelerde bulundu. Koca ilk ifadelerinde yılbaşı gecesinde yasakların 4 güne çıkarılıp çıkarılmayacağının kabine toplantısının hemen sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanabileceğini işaret etti.

Daha önceden İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, 81 ile gönderilen “Sokağa çıkma kısıtlamaları” konulu genelgede hafta içi saat 21.00-05.00, hafta sonu cuma 21.00'dan pazartesi 05.00'a kadar sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacağı ifade edilmişti.

Yılbaşı gecesi kutlama yapmak yasak mı? 31 Aralık 4 gün yasak var mı? ile ilgili etiketler Yılbaşı 31 Aralık sokak yasak sokağa çıkma yasağı yılbaşı gecesi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.