Yılbaşı gecesi astronomik rakama Ankara'da sahne alacak Hakan Altun'dan ücret açıklaması

Geçtiğimiz yılbaşında tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle eğlence mekanlarının kapalı olmasından dolayı sahne alamayan Hakan Altun da diğer tüm ünlü şarkıcılar gibi bu yıl sahne ücretine zam yaptı. Yılbaşı akşamı Ankara'da bir mekanda sahne alacak olan 49 yaşındaki şarkıcı, 750 Bin TL alacağı yönündeki iddialar karşısında bakın ne cevap verdi...

2022'ye sayılı günler kala ünlü şarkıcılar da sahne alacakları mekanları ve ücretlerini belirlemeye başladı. Hit olmuş şarkılarıyla sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanan ünlü şarkıcı Hakan Altun'un da saatler içerisinde 750 bin TL kazanacığı magazin kulislerinde konuşuluyordu... İddialar karşısında kendisine yöneltilen sorulara Altun 'Ben parayı konuşmuyorum, sadece şarkı söylüyorum. Mesela döner yiyoruz onun parasını bile almıyorlar' şeklinde espirili bir cevap verdi.


Snobmagazin'in haberine göre; 2007 yılında beyin ameliyatı olan ve geçtiğimiz mayıs ayında Şarkılar Bizi Söyler programının çekimleri sırasında fenalaşarak hastaneye kaldırılan Hakan Altun yoğun bakıma alınmıştı. Beyin damarlarının birinde dolaşım bozukluğu olduğu tespit edilen şarkıcı bir süre hastanede yatmıştı. Sevenlerini korkutan Altun, son sağlık durumuyla ilgili de bilgi verdi. Sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen ünlü sanatçı ilaç tedavisinin devam ettiğini ve her şeyin şu anda yolunda olduğunu belirtti.

Yılbaşı gecesi astronomik rakama sahne alacak Hakan Altun'dan açıklama

 

Yılbaşı gecesi astronomik rakama Ankara'da sahne alacak Hakan Altun'dan ücret açıklaması ile ilgili etiketler Hakan Altun Konser yılbaşı konseri konser ücreti sahne sahne ücreti
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.