Yılbaşı çamı nereden alınır? Fiyatları nedir?

Yılbaşı çamı nereden alınır? Yılbaşına sayılı günler kalmasıyla birlikte, çam ağacı arayışları başlıyor. Yılbaşını özel bir gün olarak görenler yılbaşı çamı ve süslemelerini almak için harekete geçiyor. En güzel yılbaşı çamlarını sizler için araştırdık. İşte Yılbaşı çamı nereden alınır? Fiyatları nedir? Merak edilen detaylar haberimizde...

Yılbaşı çamı nereden alınır? Yılbaşını özel bir gün olarak görenler yılbaşı çamı ve süslemelerini almak için harekete geçiyor. Yılbaşına sayılı günler kalmasıyla birlikte, çam ağacı arayışları başlıyor. En güzel yılbaşı çamlarını sizler için araştırdık. İşte Yılbaşı çamı nereden alınır? Fiyatları nedir? Merak edilen detaylar haberimizde...

YILBAŞI AĞAÇLARI NE KADAR?

Yılbaşı ağaçları Hepsi Burada online alışveriş sitesinde minimum 90 liradan başlarken 9.000 liraya kadar fiyatla bulunabiliyor.

YILBAŞI NEDİR?

1 Ocak: Dünyadaki çoğu ülke tarafından kullanılan miladi takvime göre yılın ilk günü.
Hicrî takvimde yılbaşı Muharrem ayının 1'inde gerçekleşir. Hicri Takvim bir kamerî takvimi olduğundan 354 güne denk gelir, dolayısıyla miladi takvime göre yılbaşı her yıl 11 gün önce gerçekleşir. Böylece 2008 yılında Miladi yıl boyunca Hicri takvimde iki adet yılbaşı gerçekleşmiştir.
Roş Aşana (İbranice yeni yıl): Musevi yılbaşıdır. Hamursuz Bayramı'ndan 163 gün sonra kutlanır.
Doğu Ortodoks Kilisesi'nde yılbaşı 1 Ocak'ta, İsa'nın doğum günü ise 7 Ocak'ta kutlanır. Ancak en büyük 12 Doğu Ortodoks Kilisesinin sekizi, iki tarihin aynı güne geldiği Güncellenmiş Jülyen Takvimini benimsemiştir (Bulgaristan, Kıbrıs Cumhuriyeti, Mısır, Polonya, Romanya, Suriye, Türkiye ve Yunanistan). Gürcistan, İsrail, Rusya ve Sırbistan Ortodoks Kiliseleri ise Jülyen Takvimi kullanmaya devam ederler.

Yılbaşı çamı nereden alınır? Fiyatları nedir? ile ilgili etiketler Yılbaşı 2020 çam ağacı süsleme kozalak
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.