Yılbaşı çam ağacı fiyatları 2020! 150,180 yılbaşı ağaçları ne kadar?

Yeniyıla az bir zaman kala evini süslemek ve yeniyıla kutlamalarla girmek isteyen vatandaşlar yılbaşı sembolü olan çam ağaçlarının ne kadar olduğunu merak edip araştırmalar yapmaya devam ediyor. İşte, Yılbaşı çam ağacı fiyatları 2020! 150,180 yılbaşı ağaçları ne kadar? Detaylar haberimizde...

Yılbaşı öncesi hazırlıklar yapılmaya başladı. Yeniyıl'ın en güzel simgelerinden biri olan çam ağacının fiyatını merak edenler arama motorlarından araştırma yapmaya devam ediyor. 2020 yılı büyük bir heyecanla bekleniyor. İşte, Yılbaşı çam ağacı fiyatları 2020! 150,180 yılbaşı ağaçları ne kadar? Detaylar haberimizde...

Yılbaşı çam ağacı fiyatları 2020! 150,180 yılbaşı ağaçları ne kadar?

YILBAŞI AĞAÇLARI NE KADAR?

Yılbaşı ağaçları Hepsi Burada online alışveriş sitesinde minimum 90 liradan başlarken 9.000 liraya kadar artış gösterebiliyor.

YILBAŞI NEDİR?

1 Ocak: Dünyadaki çoğu ülke tarafından kullanılan miladi takvime göre yılın ilk günü.
Hicrî takvimde yılbaşı Muharrem ayının 1'inde gerçekleşir. Hicri Takvim bir kamerî takvimi olduğundan 354 güne denk gelir, dolayısıyla miladi takvime göre yılbaşı her yıl 11 gün önce gerçekleşir. Böylece 2008 yılında Miladi yıl boyunca Hicri takvimde iki adet yılbaşı gerçekleşmiştir.
Roş Aşana (İbranice yeni yıl): Musevi yılbaşıdır. Hamursuz Bayramı'ndan 163 gün sonra kutlanır.
Doğu Ortodoks Kilisesi'nde yılbaşı 1 Ocak'ta, İsa'nın doğum günü ise 7 Ocak'ta kutlanır. Ancak en büyük 12 Doğu Ortodoks Kilisesinin sekizi, iki tarihin aynı güne geldiği Güncellenmiş Jülyen Takvimini benimsemiştir (Bulgaristan, Kıbrıs Cumhuriyeti, Mısır, Polonya, Romanya, Suriye, Türkiye ve Yunanistan). Gürcistan, İsrail, Rusya ve Sırbistan Ortodoks Kiliseleri ise Jülyen Takvimi kullanmaya devam ederler.
Çin yılbaşı her yıl ilk kameri ayınının yeni Ay gününde kutlanır, ki bu da kabaca ilkbahara denk gelir. Tam tarihi, Miladi takvime göre 21 Ocak ile 21 Şubat arasına düşer. Çin'de yılın en önemli bayramı konumundadır.
Celali takviminde yılbaşı Norous (Nevruz) olarak anılır ve ilkbaharın başında kutlanır (20 veya 21 Mart).
Tayland, Kamboçya ve Laos'ta yılbaşı 13 Nisan'dan 15 Nisan'a kadar kutlanır. Özellikle Tayland'da bu kutlama su dökerek gerçekleşir.

 YILBAŞI İÇİN HEDİYELER!

Sevdiklerinize, onları mutlu edecek bir kitap alabilirsiniz. 

Kupa bardak en kurtarıcı hediyelerden biridir.

Kazak soğuk kış günelerinde en anlamlı hediyelerden biri olacaktır.

Sevdiklerinize şık bir saat hediye edebilirsiniz.

Kişiye özel plaketler sadece yılbaşının değil; yılın her döneminin en gözde hediyelerinden biridir. Yılbaşı tebrik kartı görünümlü bu plaket ise şimdiye kadar gördüğünüz plaketler içinde en anlamlı ve şık tasarımlısı olabilir. 

Yılbaşına girerken alınan en klasik hediyelerden biri de takvimlerdir. Sevdikleriniz için farklı bir takvim yaptırmak istiyorsanız alacağınız takvimin üzerine bir arada olduğunuz bir fotoğrafı bastırabilirsiniz. 

 

Yılbaşı çam ağacı fiyatları 2020! 150,180 yılbaşı ağaçları ne kadar? ile ilgili etiketler Yeni yıl Yılbaşı 2019 2020 yılbaşı ağacı yeniyıl
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.