Yılanların çiftleşme dansını çekmek isterken neye uğradıklarını şaşırdılar!

Diyarbakır’da iki arkadaş, yılanların çiftleşme dansını cep telefonu kamerasına kaydetmek istedi. Çiftleşme dansını bitiren yılanlar daha sonra çekim yapanlara doğru ilerledi. Yılanların kendilerine doğru ilerlediğini gören iki arkadaş, bölgeden hızla kaçarak uzaklaştı.

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde iki arkadaş, evlerinin arka bahçesinde çiftleşme dansı yapan iki yılan gördü. Bu anları kaydetmek isteyen arkadaşlar, cep telefonlarını çıkararak kayıt tuşuna bastı. Çiftleşme dansını bitiren yılanlar, daha sonra vatandaşlara doğru ilerledi.

YILANLAR KENDİLERİNE DOĞRU İLERLEMEYE BAŞLADI

Yılanların kendilerine doğru ilerlediğini gören arkadaşlar, bölgeden kaçarak uzaklaştı. Tüm bu anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

(İHA)

Yılanların çiftleşme dansını çekmek isterken neye uğradıklarını şaşırdılar! ile ilgili etiketler Diyarbakır yılan yılan dansı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.