Yiğit Özşener karakterini konuşturdu! Oyuncunun yeni adresi belli oldu!

Yiğit Özşener karakterini konuşturdu! Oyuncunun yeni adresi belli oldu! Karakter oyunculuğu konusunda son dönemde yetişmiş önemli isimlerden Yiğit Özşener yoğun bir çalışma temposunun içine girdi. Uzun yıllardır dizilerden takip ettiğimiz oyuncu, oldukça farklı karakterlerle karşımıza çıkmıştı.

Yiğit Özşener karakterini konuşturdu! Oyuncunun yeni adresi belli oldu!

Yiğit Özşener deyince akıllara ilk Ezel dizisindeki Cengiz karakteri gelse de onu Üzgünüm Leyla, Dudaktan Kalbe ve Cesur ve Rıza'dan tanıyoruz. Son dönemde başarıl filmlerde de oynayan Yiğit Özşener, Kaybedenler Kulübü ve Hatıra Fotoğrafları'nda yer almıştı.

Sosyal medyada da oldukça fazla etkileşim alan Yiğit Özşener, Ramo dizisinde Yavuz gibi etkileyici bir rolü oynamış akabinde de Kırmızı Oda'nın Zafer'i oldu. Çok yoğun bir tempoda çalışan oyuncu, yeni bir diziyle de sözleşti. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın sosyal medyadan duyurduğu süpriz sözleşme kısa zamanda çok konuşuldu.

Habere göre; Yiğit Özşener, yeni sezonda TRT 1'de gösterime girecek olan ve büyük beklentilerin olduğu Barbaroslar dizisinde rol alacak.

Yiğit Özşener: Usturuplu bir deliyim - YAŞAM - www.abdpost.com Amerika'dan  Haberler

Barbaroslar isimli yeni TRT1 dizisinde Yiğit Özşener ismi de gündemde. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre oyuncu da ekibe katılmış durumda.

Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi muhteşem bir prodüksiyona sahip. Dizinin kadrosuna Pelin Akil, Melis Babadağ ve Gülcan Arslan’ın katıldığı da belirtiliyor.

Yiğit Özşener karakterini konuşturdu! Oyuncunun yeni adresi belli oldu! ile ilgili etiketler TRT 1 yiğit özşener kırmızı oda zafer barbaroslar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.