Yiğit Marcus Aral, Şevval Şahin'den ayrılığın intikamını almak için telefonunu hackledi

Miss Turkey 2018 birincisi ve 22 yaşındaki ünlü model Şevval Şahin'in 1.5 yıl aşk yaşadıktan sonra sessiz sedasız ilişkisini noktaladığı yazılımcı Yiğit Marcus Aral hakkında şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Daha önce eski sevgilisine 'eskort' göndermesi yapan Marcus Aral şimdi de ayrılığın intikamını almak için Şevval Şahin'in ABD'de kullandığı cep telefonunu hackledi ve telefondaki kayıtlı kişilere cinsel içerikli çirkin mesajlar attı.

Yiğit Marcus Aral'ı kendisine şiddet uyguladığı iddiasıyla suçlayan, koruma kararı aldıran ve mahkemelik olmalarına rağmen sonrasına hiçbir şey olmamış gibi ilişkilerine devam eden Şevval Şahin son olarak sevgilisiyle ayrıldığını açıklamıştı.


ŞEVVAL ŞAHİN'DEN AYRILIK AÇIKLAMASI: 'BANA ÇOK AŞIK BİRİSİ'

YouTube hesabı üzerinden kendisine gelen sorulara yanıt veren genç model, yazılım mühendisi sevgilisi Yiğit Marcus Aral ile uzun zaman önce ayrıldığının altını çizip şunları söylemişti: ''Çok fazla detaya girmeyeceğim ama evet ayrıldık. Ben bu ilişkiyi burada da söyleyip sizin kafanızda da bitirmek istiyorum. Başka sorular gelmesin, kafanızda acabalar kalmasın diye. Geçen yaz bir kere daha ayrılmıştım ama içimde duygular bitmediği için bir şans daha vermek istemiştim. 'İçinde kalmasın Şevval. Sen yapacağını yap. Olmazsa da zaten sen yapacağını yaptın' kafasına girdim. Sevgi konusunda hiçbir problememiz yoktu. Bana çok aşık birisi ve ben de onu çok sevdim. Her zaman da seveceğim. Fakat sevgi bir yere kadarmış onu anladım. Bir sene çok güzel vakit geçirdik, çok iyiydi, çok eğlendik. Bende artık bir şeyler bitti. Bayadır ayrıyız. Böyle daha iyi olacağına inanıyorum ve daha iyi hissediyorum. Bir insanla çok güzel vakit geçirirsin, hayatının bir iki senesini onunla paylaşırsın, onunla çok iyi uyuşursun fakat bir dönem sonra aslında o insanın hiç sana göre olmadığını farkedince tabii hayal kırıklığına uğruyorsun. Bayadır ilişkimi bitirmek istiyordum ama kolay olmadı. Benim kafamda da bitince anında bitiyor.''

YİĞİT MARCUS ARAL HAKKINDA MİDE BULANDIRAN İDDİA

Şevval Şahin ve Yiğit Marcus Aral ikilisi hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Marcus Aral'ın Şevval Şahin’den intikamını almak için çirkin bir yola başvurduğu iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

Yiğit Marcus Aral, Şevval Şahin'den ayrılığın intikamını almak için telefonunu hackledi


'CİNSEL İÇERİKLİ MESAJLAR ATTI' İDDİASI

İddiaya göre Yiğit Marcus Aral eski sevgilisinin ABD'de kullandığı cep telefonu hattını hack'ledi. Takvim Saklambaç'ta yer alan habere göre; Yiğit Marcus Aral, Şevval Şahin'in tanıdıklarına son derece çirkin ve hatta cinsel içerikli mesajlar attı.

"MESAJLARA İTİBAR ETMEYİN"

Bunu öğrenen güzel model ise dün "Amerika hattımdan gelen mesajlara itibar etmeyin. Telefonum hack'lendi" açıklaması yapmak zorunda kaldı.

Yiğit Marcus Aral, Şevval Şahin'den ayrılığın intikamını almak için telefonunu hackledi - Resim : 2

 

 

Yiğit Marcus Aral, Şevval Şahin'den ayrılığın intikamını almak için telefonunu hackledi ile ilgili etiketler Şevval Şahin Yiğit Marcus Aral hackleme
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.