Yiğit Kirazcı kimdir? Kaç yaşında?

Oynadığı birçok dizide oyunculuğu ve can verdiği karakterlerle dikkatleri üzerine çeken Yiğit Kirazcı, şimdi ise yeni sinema filmi ile gündeme geliyor. Aşk Tesadüfleri Sever 2, sinema filminde Nesrin Cevadzade ile başrolleri paylaşan Kirazcı'nın, filmin partisinde yakınlaşması aşk dedikolarına sebep oldu. Peki, Yiğit Kirazcı kimdir? Kaç yaşında? Detaylar haberimizde..

Rol aldığı dizi ve filmlerde, can verdiği karakteri tam anlamıyla yaşamasıyla bilinen başarılı oyuncu Yiğit Kirazcı, başrolünü Nesrin Cevadzade ile paylaştığı yeni sinema filmi olan ''Aşk Tesadüfleri Sever 2'' nin film ekibiyle kutlama yaptı. Yapılan kutlamada Nesrin Cevadzade ve Yiğit Kirazcı'nın yakınlaşması "ikili arasında aşk mı yaşanıyor?" sorularına neden oldu. Gerçek bir yaşam öyküsüne dayanan "Aşk Tesadüfleri Sever 2", geçmişin aşklarını günümüz ilişkileriyle karşılaştırırken seyircisini 1960'lardan günümüze uzanan romantik bir yolculuğa çıkaracak. "Aşk Tesadüfleri Sever 2" bir kez daha tesadüflerin aşka hizmet edişini anlatacak. Peki, Yiğit Kirazcı kimdir? Kaç yaşında? Detaylar haberimizde..

Yiğit Kirazcı kimdir? Kaç yaşında?

YİĞİT KİRAZCI KİMDİR?

Yiğit Kirazcı, 17 Ağustos 1983 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklam Bölümü'nden mezun oldu. 2007 yılında yayınlanan Son Tercih adlı dizi ile kameralar karşısına geçmiştir. Yiğit Kirazcı, 1.86 metre boyunda, 80 kilo ve Aslan burcudur.

Yiğit Kirazcı'nın rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Yüzleşme (Levent) (TV Dizisi)
2018 – İyi Oyun (Özer) (Sinema Filmi)
2018 – Baba Nerdesin Kayboldum (Ali) (Sinema Filmi)
2018 – 8. Gün (Ahmet) (TV Dizisi)
2107 – Seni Kimler aldı (Barış) (TV Dizisi)
2016 ­ Seviyor Sevmiyor (Tuna) (TV Dizisi)
2015 – Tabula Rosa (Sinan) (Sinema Filmi)
2014 ­ 2015 – Güllerin Savaşı (Mert) (TV Dizisi)
2013 ­ Vicdan (TV Dizisi)
2012 – Sudan Bıkmış Balıklar (TV Dizisi)
2011 ­ Mavi Kelebekler (Kosta) (TV Dizisi)
2008 ­ Cin Geçidi (1. Genç)(Kısa Film)
2007 ­ Son Tercih (Teoman) (TV Dizisi)

Yiğit Kirazcı kimdir? Kaç yaşında? ile ilgili etiketler 2019 Nesrin Cavadzade Yiğit Kirazcı film
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.