Yiğidolar evinde kaybetti: Sivasspor 3-4 Ballkani

UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu 3. maçında Demir Grup Sivasspor sahasında Ballkani'yi ağırladı. 7 gol çıkan mücadeleyi Yiğidolar, 3-4 kaybetti ve gruptaki ilk mağlubiyetini aldı.

Konferans Ligi G Grubu 3. hafta maçında Demir Grup Sivasspor ile Ballkani kozlarını paylaştı. Mücadele konuk takımın 4-3 üstünlüğüyle sona erdi.

Ballkani'ye galibiyeti getiren golleri 20. dakikada Thaqi, 31'te Potoku, 66'da Korenica ve 90+4'te ise Krasniqi kaydetti. Sivasspor'un golleri ise 1. dakikada Ulvestad, 75'te Erdoğan Yeşilyurt ve 90+1'te Yatabare'den geldi.

SİVASSPOR İLK MAĞLUBİYETİNİ ALDI

Bu sonucun ardından Sivasspor ilk mağlubiyetini aldı ve 4 puanda kaldı. Ballkani ise ilk kez galip geldi ve 4 puana ulaştı.

Grubun 4. maçında temsilcimiz Sivasspor, 13 Ekim Perşembe günü Ballkani deplasmanında sahne alacak.

.

Yiğidolar evinde kaybetti: Sivasspor 3-4 Ballkani ile ilgili etiketler Sivasspor Balkani UEFA Avrupa Konferans Ligi Grup maçı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.