Yetişkin film yapımcısından şok hareket: Kadınların zorla cinsel içerikli filmini çekmiş...

ABD 31 yaşındaki Ruben Andre Garcia'nın yapımcılığını üstlendiği yetişkin film sitelerindeki skandalla çalkalanıyor. Garcia'nın kadınları zorla ya da kandırarak yetişkin filmlerinde oynattığı ortaya çıkmasının ardından, yapımcı 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

ABD'nin California eyaletinde kapatılan bir yetişkin film şirketinin yapımcısı 31 yaşındaki  Ruben Andre Garcia, kadınlara zorla cinsel içerikli filmler çektirdiği gerekçesiyle hapis cezası aldı.

Savcılar Garcia'nın filmler için kadın bulmakla sorumlu olmanın yanı sıra yapımcılık ve aktörlük de yaptığını belirtti.

'VİDEOLAR YAYINLANMAYACAK, DIŞ ÜLKELERDE SATILACAK' YALANI

İddianameye göre Garcia, filmlerde rol alan kadınlara kimliklerinin gizli kalacağını, videoların internette yayımlanmayacağını ve sadece ABD dışı ülkelerde DVD formatında satılacağını söyledi. Savcılar, Garcia'nın videoların internet üzerinden ücretsiz sitelerde gösterildiğini bildiğini söyledi.

Yetişkin film yapımcısından şok hareket: Kadınların zorla cinsel içerikli filmini çekmiş...

TEHDİT EDİP ZORLA FİLMLERDE OYNATMIŞ

Tv100'de yer alan habere göre; filmlerde bazı kadınların rol almaya zorlandığını ve tehdit edildiklerini söylendi. İddianameye göre Garca bazı kadınları videoları internette yayımlamak veya eve gidiş biletlerini iptal etmekle tehdit etti.

BİLGİ VERECEKLERE 50 BİN DOLAR ÖDENECEK

Garcia geçen aralık ayında federal suçlamaları kabul etmişti. Onunla birlikte 5 kişi daha suçlu bulundu.

Sitenin yaratıcılarında Michael James Pratt hala aranıyor ve tutuklanmasına fayda sağlayan bilgi verecek kişilere 50 bin dolar öneriliyor.

Yetişkin film yapımcısından şok hareket: Kadınların zorla cinsel içerikli filmini çekmiş... ile ilgili etiketler film ABD Tehdit video yapımcı zorla
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.