Yetenek Sizsiniz jüri üyesi üstsüz göğüs röntgeni çektirdiği anları paylaştı!

49 yaşındaki İngiliz televizyon yıldızı ve Yetenek Sizsiniz'in jüri üyesi Amanda Holden, göğüs kanserinin erken teşhisi için üstsüz bir şekilde röntgen çekilirken o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Yetenek Sizssiniz programında göğüsleri görünen ve sonradan programın reytinglerini yükseltmek için kasten göğüslerinin dışarı çıkmasını sağladığını itiraf eden Amanda Holden yine çok konuşulacak bir çekime imza attı.

Holden, göğüs kanserinde erken teşhisin önemine dikkat çekmek için üstsüz bir şekilde röntgen çekilirken o anları yayınladı.

Yetenek Sizsiniz jüri üyesi üstsüz göğüs röntgeni çektirdiği anları paylaştı!

Holden, röntgen odasında elindeki mikrofona konuşarak tüm kadınlara göğüs kanserinde erken teşhisin çok önemli olduğunu ve tüm kadınları röntgen çekmeleri gerektiğini söyledi.

Holden, "Bu sabah göğüs röntgeni için hastanedeyim. Her zaman düzenli olrak röntgen çekerim, her seferinde röntgene girmeden önce bir endişelenirim ama bu süre sonra bu endişeyi atarım" dedi.

Yetenek Sizsiniz jüri üyesi üstsüz göğüs röntgeni çektirdiği anları paylaştı! - Resim : 2

Üstsüz bir şekilde cihazın önünde mikrofona konuşan Holden, bu işlemi tüm kadınların yapmaları gerektiğini söyledi.

Röntgende görev yapan hemşire yaptığı açıklamada Holden'ın düzenli olarak röntgene geldiğini ve Holden ile konuştuktan sonra röntgene gelen kadınların sayısında çok büyük bir artış meydana geldiğini söyledi.

Yetenek Sizsiniz jüri üyesi üstsüz göğüs röntgeni çektirdiği anları paylaştı! - Resim : 3

 

Yetenek Sizsiniz jüri üyesi üstsüz göğüs röntgeni çektirdiği anları paylaştı! ile ilgili etiketler Sosyal Medya Amanda Holden Yetenek Sizsiniz
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.