Yeşim Salkım'ın acı kaybı! Teyzesi Nermin Salkım tedavi gördüğü hastanede vefat etti

Yeşim Salkım'ın 'meleğim' dediği teyzesi Nermin Salkım vefat etti. Acı haberi Instagram hesabından duyuran Yeşim Salkım, ''Gitti tutamadım hoşçakal teyzem anne yarım gençliğim sırdaşım çocukluğum hoşçakal huzurla ışıklar içinde nurlarda uyu canımın içi yürek sızım'' ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz yıl Eylül ayında babası Dursun Salkım'ı koronavirüs nedeniyle kaybeden 53 yaşındaki şarkıcı Yeşim Salkım aylar sonra büyük bir acı daha yaşadı. Yeşim Salkım'ın teyzesi Nermin Salkım tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahelelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

SEVENLERİNDEN DUA İSTEMİŞTİ

Yeşim Salkım'ın 'meleğim' dediği teyzesi Nermin Salkım bir süredir kanserle mücadele ediyordu. Nermin Salkım geçtiğimiz günlerde durumunun ağırlaşması üzerine hastaneye kaldırılmıştı. Yeşim Salkım, teyzesi için sevenlerinden dua istemiş ve ''Şekeri aldığı ilaçlardan dolayı çok yükselmiş. Sıvı takviyesi yapıyorlar. Yoğun bakım ünitesinde makineye bağlı. Dualarınızı bekliyoruz. Sadece bilgilendirmek istiyorum beni seven, destekleyen takipçilerimi.'' ifadelerini kullanmıştı. Salkım yaptığı bir diğer paylaşımda ise teyzesinde böbrek yetmezliğinin başladığını ve durumunun stabil olduğunu duyurmuştu. Yeşim Salkım'ın teyzesinden acı haber geldi.


''GİTTİ TUTAMADIM...''

Yeşim Salkım'ın bir süredir yoğun bakımda tedavi gören teyzesi Nermin Salkım vefat etti. Bir süredir sağlık sorunlarıyla savaşan Nermin Salkım'ın ölümü Yeşim Salkım'ı yasa boğdu.

Yeşim Salkım'ın acı kaybı! Teyzesi Nermin Salkım tedavi gördüğü hastanede vefat etti

Acı haberi sosyal medya hesabından paylaşan Yeşim Salkım teyzesiyle çekilen bir fotoğraf karesini paylaşarak altına ''Gitti tutamadım hoşçakal teyzem anne yarım gençliğim sırdaşım çocukluğum hoşçakal huzurla ışıklar içinde nurlarda uyu canımın içi yürek sızım #meleğim'' notunu düştü. Yeşim Salkım'ın bu paylaşımına aralarında Burcu Güneş, Pınar Dilşeker, Fulden Uras, Soner Arıca, Şehrazat, Aşkım Kapışmak, Seren Serengil, Murat Övüç, Ozan Orhon'un da bulunduğu çok sayıda dostundan ve takipçisinden baş sağlığı mesajları yağdı. 

Yeşim Salkım'ın acı kaybı! Teyzesi Nermin Salkım tedavi gördüğü hastanede vefat etti - Resim : 2

Yeşim Salkım'ın 1988 - 1990 yılları arasında evli olduğu Mustafa İmre'nden dünyaya gelen kızı Gizem Salkım ise, Nermin Salkım ile çekilen fotoğrafını şu notla yayınladı: ''Canım teyzeciğim mekanın cennet olsun. Seni çok seviyorum. Her şey için teşekkür ederim.''

Yeşim Salkım'ın acı kaybı! Teyzesi Nermin Salkım tedavi gördüğü hastanede vefat etti - Resim : 3

 

Yeşim Salkım'ın acı kaybı! Teyzesi Nermin Salkım tedavi gördüğü hastanede vefat etti ile ilgili etiketler Yeşim Salkım Nermin Salkım
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.